Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί Τετάρτη και Πέμπτη

Την Αθήνα θα επισκεφθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.

Όπως ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις ελληνικές αρχές. «Η Κομισιόν εργάζεται με την Ελλάδα για να διατηρηθεί το μεταρρυθμιστικό momentum» σημείωσε.

Σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal, ο κ. Μοσκοβισί υποστήριξε ότι η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μπορεί να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του νέου προγράμματος, στα τέλη Νοεμβρίου

Ο κ. Μοσκοβισί υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει διάθεση» μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης να προχωρήσουν σε κούρεμα του ελληνικού χρέους. Ωστόσο, σημείωσε ότι θα μπορούσαν να εξετάσουν ανασχεδιασμό του χρέους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα