Ο «Ζορό» στηρίζει Αδωνι

Στο… άλογο του Πανίκα  ο Γεωργιάδης, που εγκαινίασε πολιτικά γραφεία στην Αθήνα   

Ως… περιπλανώμενος «Ζορό» συμπεριφέρεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Ν.Δ. και το απέδειξε και πάλι. Στην αρχή στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά, μετά εξέφρασε τη συμπάθειά του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αργότερα δήλωσε ότι θα κατέβει ο ίδιος υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος και κατέληξε να στηρίζει τον Αδωνη Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε μαχητικό και πατριώτη.

«Εχω επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Αδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους ελάχιστους μέσα στη Ν.Δ. που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και πρόσθεσε ότι «ο μεστός πολιτικός λόγος του, η μαχητικότητά του, ο πατριωτισμός του, η δυναμική παρουσία του και η άριστη επαφή του με την κοινωνία τον κατατάσσουν αναμφισβήτητα στους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της Ν.Δ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να… ανέβει στο άλογο του κ. Ψωμιάδη, που εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στη Μακεδονία, αν και περιορισμένη, λόγω της «κυριαρχίας» του Απόστολου Τζιτζικώστα, και ανταπέδωσε τους θετικούς χαρακτηρισμούς. «Είμαι από τους ανθρώπους που τους φίλους μου τους θυμάμαι όχι μόνο όταν έχουν αξιώματα και είναι ισχυροί, αλλά και όταν περνούν δυσκολίες. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπήρξε πάντα ένας αγωνιστής της παράταξης» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. Οπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον δημοσίως.

Την Τρίτη, πάντως, ο Αδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε τα γραφεία του στην Αθήνα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 197, παρουσία πλήθους κόσμου και έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα