Πιο καλή η μοναξιά για Μπουτάρη!

Ανακοίνωσε και επίσημα το ”διαζύγιο” με τη Γκαμπριέλα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τη γοητευτική Αυστριακή κοκκινομάλλα Γκαμπριέλα Σάινερ, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του για περίπου μια δεκαετία. Αν και οι αναφορές στην προσωπική ζωή του και δη στη σύντροφό του δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο θέμα του, ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε μάλλον με πόνο καρδιάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ζει πλέον μόνος.

«Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά. Το να αποκτήσεις στη δική μου ηλικία μια σύντροφο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σε αυτή την ηλικία δεν σε συνεπαίρνει μόνο το σεξουαλικό. Είναι η συντροφικότητα, η κατανόηση, χρειάζεται μια έντιμη σχέση. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό. Για να βρεις σύντροφο, πρέπει να ψάξεις. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι τη μοναχικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Αν και η είδηση του χωρισμού έγινε τώρα γνωστή, στα πηγαδάκια της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούσε από το καλοκαίρι η φήμη για τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από κάποιον εκ των δύο. Μάλιστα, με το γνωστό χιούμορ του ο Γιάννης Μπουτάρης ζητούσε από φίλους του να του κάνουν προξενιό, χωρίς όμως να είναι ακόμη γνωστό ότι ο δεσμός του έπνεε τα λοίσθια. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται ότι γράφτηκε και το τελευταίο κεφάλαιο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο του Γιάννη Μπουτάρη, η 52χρονη Γκαμπριέλα Σάινερ συνεχίζει για την ώρα να μένει στο σπίτι του δημάρχου στη Βογατσικού, ενώ ο ίδιος έχει πάει στο πατρικό του, στη λεωφόρο Νίκης.

Η γνωριμία

Η Γκαμπριέλα Σάινερ γνώρισε τον Γιάννη Μπουτάρη σε ένα συνέδριο στο Αμύνταιο. Εκείνος είχε ενημερωθεί για το έργο της στη ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών και ήθελε να μάθει περισσότερα. Κάπως έτσι άρχισε να καλλιεργείται η σχέση τους.

Γοητευτική κοσμοπολίτισσα με πολυσχιδή προσωπικότητα -έχει υπάρξει άλλωστε από χορεύτρια σε μιούζικαλ έως ακτιβίστρια στις Πρέσπες-, έγινε τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές αιτία κριτικής στον Γιάννη Μπουτάρη. Και αυτό κυρίως λόγω της εμπλοκής της στην Ελληνογερμανική Συνέλευση -αυτοδιοικητική συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας, εμπνεύσεως Φούχτελ- όπου εργαζόταν, αλλά και της ενεργούς ανάμειξής της στη Θεσσαλονίκη 2014 – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας, όπου, αν και δεν είχε κάποια επίσημη θεσμική ιδιότητα, είχε πάντως λόγο με βαρύτητα, τόσο που κατάφερε να ενοχλήσει ακόμη και συντρόφους του Γιάννη Μπουτάρη. Δεν ήταν δε λίγες οι φορές που ο δήμαρχος αναγκάστηκε να την υπερασπιστεί. Ακόμα θυμούνται στο δημοτικό συμβούλιο την οργή του έπειτα από αναφορά δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στην τότε σύντροφό του.

«Οι υπαινιγμοί για τον ρόλο της Γκαμπριέλα Σάινερ φτάνουν. Είναι υπάλληλος της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας. Αφιλοκερδώς συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, εξυπηρετεί τη γραμματειακή υποστήριξη» είχε πει τότε ο Γιάννης Μπουτάρης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα