ΣτΕ: Σήμερα αποφασίζει για την εγγύηση της Βίκυς

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η οποία θα καθορίσει εμμέσως πλην σαφώς εάν η Βίκυ Σταμάτη θα επιστρέψει στη φυλακή! Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έχει αποφυλακιστεί με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 50.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν κατέβαλε καθώς λόγω capital controls υπήρχε υπουργική απόφαση η οποία ανέστειλε ως τις 31 Οκτωβρίου την πληρωμή κάθε είδους δικαστικών εξόδων.

Ωστόσο, η προθεσμία αυτή δεν παρατάθηκε, απόφαση κατά της οποίας η Βίκυ Σταμάτη προσέφυγε στο ΣτΕ διά των συνηγόρων της Φραγκίσκου Ραγκούση και Γιάννη Παγορόπουλου. Χθες ο πρόεδρος του Δ’ Τμήματος και αντιπρόεδρος του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Δημοσθένης Πετρούλιας κάλεσε σε ακρόαση τους δικηγόρους της κυρίας Σταμάτη και των συναρμόδιων υπουργείων, Δικαιοσύνης και Οικονομικών, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους ενώπιον των συμβούλων επικρατείας. Η ακρόαση διήρκεσε 45 λεπτά και στη συνέχεια οι σύμβουλοι επικρατείας αποσύρθηκαν σε διάσκεψη. Η απόφασή τους θα εκδοθεί σήμερα.


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα