Αλλο ένα… έπος του Θ. Πάγκαλου!

Με δύο συντάξεις δηλώνει… απένταρος κληρονόμος και «κλαίγεται» για τον ΕΝΦΙΑ των 9.000€ που του κοστίζουν τα ακίνητα

Απένταρος κληρονόμος δηλώνει τώρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος και «κλαίγεται» δημοσίως! Σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι έχει πολλά ακίνητα που του κοστίζουν 9.000 ΕΝΦΙΑ τον χρόνο, για αυτό και τα πουλάει, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι παίρνει δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική, οι οποίες όμως, όπως είπε, έχουν περικοπεί κατά 65% και 51% αντίστοιχα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. «μαζί τα φάγαμε» αφήνει προκλητικά να εννοηθεί ότι… δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα!

«Εισπράττω δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό, αλλά είναι άλλο θέμα. Εν πάση περιπτώσει, η μία έχει περικοπεί κατά 65% και η άλλη κατά 51% και εκτός αυτού πληρώνω 9.000 ευρώ τον χρόνο ΕΝΦΙΑ για μια περιουσία που δεν μου αποδίδει κανένα απολύτως εισόδημα» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος. Πρόσθεσε ότι τα ακίνητα που έχει είναι χωράφια, τα οποία δεν καλλιεργούνται, και οικόπεδα. «Αλλά δεν μπορώ να πουλήσω τίποτα, γιατί τα πουλάω όλα και δεν βρίσκω αγοραστή» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Πρόταση

Ο κ. Πάγκαλος, μάλιστα, έκανε και την προχωρημένη πρόταση να αγοράζει το Δημόσιο το ακίνητο με βάσει τις αντικειμενικές αξίες και να απαλλάσσει τον οφειλέτη από τα βάρη. «Αν κάποιος έχει ένα μεγάλο σπίτι που δεν το χρειάζεται πια γιατί π.χ. έχουν φύγει τα παιδιά από το σπίτι ή δεν έχει πληρώσει φόρους, να το δώσει στο κράτος και να βρει το κράτος έναν τρόπο, να κάνει μια ιδιωτικού δικαίου εταιρία, η οποία θα πουλάει και θα αγοράζει ακίνητα. Γιατί όχι; Γίνεται στο εξωτερικό» κατέληξε ο πρώην βουλευτής.

Πάντως, ο κ. Πάγκαλος μάλλον ψάχνει κορόιδα, αφού οι αντικειμενικές αξίες είναι πλέον αρκετά πάνω από τις εμπορικές… Και, φυσικά, θα ήθελε να φορτώσει το πρόβλημά του στο κράτος, όπως επί δεκαετίες έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Αδιόρθωτος!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα