Ρουκέτα από τον Τόσκα για τον Βενιζέλο

«Κάρφωσε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα υποβρύχια και τη «λίστα Λαγκάρντ» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Οι δύο άρχισαν να λένε στη Βουλή ότι γνωρίζονται από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στον διάλογο που ακολούθησε ο πρώην αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ τού είπε ότι τον θυμάται «έξω από το γραφείο του Π. Μπεγλίτη στο Πεντάγωνο». «Ημουν διευθυντής του γραφείου του κ. Μπεγλίτη» του υπενθύμισε ο κ. Τόσκας. «Ως διευθυντής είχατε άποψη για τις μεταθέσεις των στρατιωτικών και δεν γνωρίζετε την τύχη του Στ. Σταυρόπουλου (τέως επικεφαλής στις Εσωτερικές Υποθέσεις);» ρώτησε ο Βενιζέλος.

«Εσείς γνωρίζατε κάθε γραμμή της συμφωνίας για τα υποβρύχια, εγώ όχι» του απάντησε δηκτικά ο κ. Τόσκας, λέγοντας ότι «δεν θέλω να μιλήσω για στικάκια και υποβρύχια».
Εκείνη τη στιγμή εξερράγη ο Βενιζέλος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Είστε θρασύς και πολιτικά ανήθικος και λόγω της τυχοδιωκτικής διαδρομής που ακολουθήσατε. Δεν έχετε κανένα σεβασμό, παρεμβαίνετε αντιθεσμικά και έρχεστε εδώ με ύβρεις και υπαινιγμούς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα