«Μου κλέψατε τη ζωή μου! Δεν σας μισώ»

«Το απόγευμα της Παρασκευής κλέψατε τη ζωή ενός σπάνιου ανθρώπου, του έρωτα της ζωής μου, της μητέρας του γιου μου, αλλά δεν θα σας μισήσω. Δεν ξέρω ποιοι είστε και δεν θέλω να ξέρω, είστε ψυχικά νεκροί». Ετσι ξεκινά την ανοικτή επιστολή με τίτλο «Δεν θα σας δώσω το μίσος μου», που ανάρτησε στο facebook, ο σύζυγος μιας νεαρής γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο Αντουάν Λιρί, δεσμεύεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 17 μηνών γιος του δεν θα ζήσουν με τον φόβο των τρομοκρατών. «Οχι, δεν θα σας δώσω την ικανοποίηση να σας μισήσω. Προφανώς το θέλετε, αλλά το να απαντήσω στο μίσος με οργή θα ήταν σαν να ενδίδω στην ίδια αδιαφορία που σας έκανε αυτό που είστε. Θα θέλατε να φοβηθώ, αλλά, χάσατε!». Τέλος, στη επιστολή του δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως «δεν μπορώ να σπαταλήσω άλλο χρόνο για εσάς, γιατί πρέπει να γυρίσω στον γιο μου».


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα