Παραβίαση των περιοριστικών όρων

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «βόμβα»… έσκασε στα χέρια του! Ο λόγος για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος παραδέχτηκε χθες σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
για τα γεγονότα 
στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Μεγάλο ατόπημα και για τους δύο! Πρώτον, ο Σταύρος Κοντονής -σύμφωνα με όσα είπε- μίλησε με παράγοντα στον οποίο έχει απαγορευτεί (με απόφαση του ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη) η ενασχόληση
με το ποδόσφαιρο, λόγω των κατηγοριών που τον βαρύνουν για την «εγκληματική οργάνωση». Και, φυσικά, όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποτελεί παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.
Απίστευτο κι όμως ελληνικό. »Ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Alpha 98,9, απάντησε σε σχετική ερώτηση (αν είχε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων) επί λέξει: «Ναι, βεβαίως.

Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος, για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν.

Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για  το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα».

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» ζήτησαν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να γίνει γνωστό  με ποιους συνομίλησε ο Σταύρος Κοντονής για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Τελικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού έλυσε… μόνος του την απορία στους παράγοντες του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο). 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα