Αργος: Ληστές-κτήνη!

Εισέβαλαν σε κατοικία γιαγιάς, την φίμωσαν για να την κλέψουν και την άφησαν να πεθάνει

Κάθε όριο βαρβαρότητας ξεπέρασαν οι αδίστακτοι ληστές που επέδραμαν σε σπίτι 93χρονης στο Αργος, την οποία παράτησαν δεμένη και φιμωμένη, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο!

Το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τις Αρχές, αποκαλύφθηκε χθες, λίγο μετά τις 3 μ.μ., όταν συγγενείς της υπερήλικης γυναίκας την αναζήτησαν καθώς νωρίτερα δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις. Οι στενοί της άνθρωποι μπήκαν στη μικρή μονοκατοικία και τότε αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα: Η 93χρονη ήταν δεμένη χειροπόδαρα στον καναπέ του σπιτιού της και φιμωμένη, ενώ δεν έδειχνε ίχνη ζωής. Ειδοποίησαν τότε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό της. «Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στον χώρο και εξέτασε τη σορό της 93χρονης κλίνει στην εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου» εξήγησε στη «δημοκρατία» αξιωματικός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι για ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξέτασαν το σπίτι της άτυχης γυναίκας, «σε δωμάτια υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με κίνητρο τη ληστεία». Καθώς δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης στην πόρτα, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν γνωστά της πρόσωπα.


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα