Εκαψαν τη σβάστικα οι οργισμένοι ένστολοι

Στη θέση των διαδηλωτών βρέθηκαν, για ακόμα μία φορά, χθες το απόγευμα αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της χώρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική πολιτική που επιβάλλει η τρόικα και έχει ως αποτέλεσμα την εξαΰλωση των μισθών τους.

 

Περισσότεροι από 500 ένστολοι συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα μπροστά από την Παλιά Βουλή στην οδό Σταδίου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε μπροστά από τη Βουλή. Εκεί οι ένστολοι, υπό τον πένθιμο ήχο μιας καμπάνας, παρέδωσαν στην πυρά μια σημαία του Γ΄ Ράιχ με τη σβάστικα, ενώ ταυτόχρονα επιδείκνυαν χειροπέδες οι οποίες -όπως οι ίδιοι είπαν- προορίζονται για τους εκπροσώπους της τρόικας στην Ελλάδα.

 

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος σε δηλώσεις του υπογράμμισε με νόημα ότι η ενίσχυση των υπηρεσιών καταστολής των διαδηλώσεων, σε σχέση με αυτές της καταστολής και της πρόληψης της εγκληματικότητας, είναι αντιστρόφως ανάλογη και αυτό είναι κάτι που όλοι το νιώθουν στο πετσί τους!

Ετικέτες: