Τους έκαψαν ζωντανούς!

Φρίκη για το διπλό φονικό στην Αίγινα. Ξυλοκόπησαν και μετά έβαλαν φωτιά στη θεία και στον ανιψιό

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής στα άψυχα σώματα των θυμάτων του διπλού φονικού στην Αίγινα, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οπως αποκαλύφθηκε, οι δράστες έκαψαν ζωντανούς την 71χρονη Ειρήνη Μαρμαρινού και τον 44χρονο ανιψιό της Λάμπρο Πρωτονοτάριο, αφού τους ξυλοκόπησαν αγρίως.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα δύο θύματα βρήκαν μαρτυρικό θάνατο καθώς έφεραν εγκαύματα στους πνεύμονες, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι τούς έβαλαν φωτιά ενώ ήταν ζωντανοί και αφού πιθανώς να είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν!

Η 71χρονη έφερε κατάγματα στα πλευρά, ενώ ο ανιψιός της είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας, πιθανότατα, χτυπήματος από ρόπαλο! Βάσει του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες δολοφόνησαν τα θύματα επειδή τους αναγνώρισαν. Συγκεκριμένα, εικάζουν ότι ο 44χρονος πάλεψε μαζί τους και δεν αποκλείεται να αποκάλυψε το πρόσωπο κάποιου εκ των δραστών, οι οποίοι φαίνεται ότι φορούσαν κουκούλες. Οπως προέκυψε από τις έρευνες, οι κακοποιοί προσπαθούσαν να βρουν λίρες και χρήματα, που πίστευαν ότι η θεία και ο ανιψιός είχαν κρύψει στο σπίτι τους. Για τον λόγο αυτό έσκισαν τους καναπέδες, ξήλωσαν τα πλακάκια και διέλυσαν πίνακες και εικόνες!

Πληροφορίες ήθελαν τον 44χρονο να έχει εισπράξει πρόσφατα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ από την πώληση σπιτιού. Σε δηλώσεις του ο ανιψιός της άτυχης 71χρονης και πρώτος ξάδελφος του 44χρονου, Σταμάτης Μαρμαρινός, ανέφερε ότι είχε ακούσει τις φήμες για την πώληση σπιτιού, ωστόσο, όπως είπε, «δεν έχω υπόψη μου να ισχύει αυτό. Πού τα είχε όλα αυτά τα λεφτά και πώς τα πήρε στα χέρια του;».

Ο ίδιος μεταφέρει τον φόβο των κατοίκων της Αίγινας, σημειώνοντας ότι «όλο το νησί δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έγινε. Είναι όλοι τρομοκρατημένοι! Φοβούνται ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι που θα μπουν στα σπίτια τους! Πρέπει να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι. Να συλληφθούν για να ησυχάσουν και οι ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν». Οι έρευνες στρέφονται στον περίγυρο των θυμάτων, καθώς τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς, τα οποία τάιζε η 71χρονη και τις νύχτες κοιμούνταν έξω από το σπίτι της, δεν γάβγισαν όταν εισέβαλαν οι δράστες, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να τους γνώριζαν.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα