Αθώωσε (!) τον Παπασταύρου ο… Ι. Βρούτσης

Τον ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης του Σταύρου Παπασταύρου από το βήμα της Βουλής ανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης. Επιχείρησε μάλιστα πονηρά να βάλει στην ίδια ζυγαριά την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη με αυτήν των 5.500.000 ευρώ της «λίστας Λαγκάρντ» στην οποία εμπλέκεται ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για… κανιβαλισμό.

Ο κ. Βρούτσης έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει «ανυπόστατο» το θέμα με την εμπλοκή του κ. Παπασταύρου στη «λίστα Λαγκάρντ»… ξεχνώντας ότι το θέμα ερευνά η Δικαιοσύνη. «Κοιτάξτε, λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Σας θυμίζω ότι προεκλογικά παίξατε ένα ολόκληρο παιχνίδι εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας με ένα ανυπόστατο ζήτημα που δεν υπήρχε και δεν είχε διεξαχθεί η έρευνα που τώρα ζητάτε να γίνει για σας, που αφορούσε τον κ. Παπασταύρου» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Το σποτάκι

Συνέχισε μάλιστα: «Το κάνατε προεκλογικό σποτάκι, βάλατε τον κ. Παπασταύρου δίπλα στον κ. Μεϊμαράκη, δίπλα στον κ. Σαμαρά και διασύρατε τη Νέα Δημοκρατία επικαλούμενοι το ηθικό άλλοθι της Αριστεράς. Αυτοί είστε! Ομως δεν είμαστε ίδιοι. Θα ζητήσετε συγγνώμη ή είναι άλλα μέτρα και άλλα σταθμά; Αλλο το δικό σας, άλλο του κ. Παπασταύρου;».

Ο κ. Βρούτσης προφανώς δεν έχει πάρει… χαμπάρι σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση Παπασταύρου και εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Το «μάθημα» ηθικής στους άλλους τον μάρανε…

Διαβάστε επίσης: Τα στοιχεία – φωτιά της «δημοκρατίας» στον εισαγγελέα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα