Με… κουβάδες στην Ολομέλεια!

Μπάζει η στέγη της Βουλής όταν βρέχει, ενώ χθες οι «παροικούντες» είπαν το νερό, νεράκι, λόγω προβλημάτων

Γίνεται να πλημμυρίζει η Ολομέλεια της Βουλής; Στην Ελλάδα γίνεται! Ο θόλος που υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των βουλευτών μπάζει και ως εκ τούτου, όταν βρέχει, έστω και λίγο, επιστρατεύονται κουβάδες, προκειμένου να μη χαλάσουν τα χαλιά που υπάρχουν στην Ολομέλεια.

Το θέμα, μάλιστα, κατήγγειλε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. «Υπάρχει ένα φαινόμενο εξελισσόμενο στον φωταγωγό. Στην αρχή ήταν ένας κουβάς. Τώρα έχουν γίνει πέντε οι κουβάδες. Αν κοιτάξετε με προσοχή προς τα πάνω, κύριε πρόεδρε, θα δείτε αυτούς τους κουβάδες. Υποθέτω ότι μέχρι ένα ορισμένο βάρος σηκώνει και ο φωταγωγός, η οροφή η γυάλινη. Αυτό είναι ένα θέμα. Προσέξτε το, γιατί μπορεί να έχουμε και θύματα από αυτή την κατάσταση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί οριστικά σύντομα, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά πιθανότατα το καλοκαίρι, όταν και έχουν προγραμματιστεί εργασίες υδρομόνωσης. Να υπενθυμίσουμε ότι ο θόλος της Βουλής αποτελεί εστία ατυχημάτων, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια υπάλληλος που είχε ανέβει στην ταράτσα, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση, παραλίγο να πέσει στο κενό όταν πάτησε στη γυάλινη οροφή, με αποτέλεσμα μέρος της να υποχωρήσει.

Χθες, πάντως, το ζήτημα στη Βουλή δεν ήταν μόνο η παρουσία του νερού, αλλά και η απουσία του. Από το πρωί άπαντες στο Κοινοβούλιο είπαν το νερό νεράκι, καθώς υπήρχαν προβλήματα στην υδροδότηση. Οπως έγινε γνωστό, κάποιες εργασίες ανάγκασαν τα συνεργεία να διακόψουν την παροχή νερού στο Κοινοβούλιο. Αυτό τελικά επανήλθε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με τις καθαρίστριες να επιχειρούν με ό,τι μέσα διέθεταν για να διατηρήσουν την υγιεινή σε ανθρώπινα επίπεδα. Απίθανα πράγματα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα