Βέλη Τζιτζικώστα (για τα… γαλλικά) στον Μεϊμαράκη!

Στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει και πάλι την προεκλογική εκστρατεία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επιστρέφει σήμερα στην εκλογική του περιφέρεια, όπου θα βρίσκεται από το απόγευμα, ενώ το πρωί θα περιοδεύσει σε Βόλο και Λάρισα.

Μάλιστα, στην έδρα του έχει προγραμματίσει να κάνει και την τελευταία πολιτική ομιλία του, με παρουσία σε εκδήλωση εθελοντών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού. Πάντως, ο κ. Τζιτζικώστας τις τελευταίες ημέρες έριξε μεγάλο βάρος στην ενίσχυση της υποψηφιότητάς του στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με κινήσεις, περιοδείες και ομιλίες σε διάφορες περιοχές.

Σε συνέντευξη

Από τα Καμίνια και το Κουκάκι έως την Κερατέα και το Μαρκόπουλο, ενώ προχθές το απόγευμα είχε συνάντηση με το Εθνικό Συμβούλιο Νέων και χθες το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών στην Αθήνα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πάντως, έριξε μερικά φαρμακερά βέλη προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι όλοι δεν κάνουμε για όλους τους ρόλους. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Γιατί, ας πούμε, ένα χαρακτηριστικό που χρειάζεται ένας πρωθυπουργός σε μία χώρα είναι να μη χάνει την ψυχραιμία του όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Να μην αρχίζει τα “γαλλικά” και τα “κινέζικα” όταν εκνευρίζεται, γιατί για σκεφτείτε να έχουμε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και εκείνη τη μέρα να είναι εκνευρισμένος ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός; Συμφωνώ, λοιπόν, μαζί του ότι δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα