Αδωνις: Ιδού τι θα ρωτούσα τον Λάκη

Στην κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο «επενδύει» τρεις ημέρες προτού ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες ο Αδωνις Γεωργιάδης. Χθες έδωσε συνέχεια στο θέμα, λέγοντας ότι, αν του επέτρεπε να μπει στο θέατρο, θα τον ρωτούσε: «Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Ν.Δ. και πότε ακριβώς “έγλειψα” τη χούντα». Ακόμη, θα τον καλούσε να του πει «γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα».

Εξήγησε δε ότι θέλησε να παρέμβει λόγω των αναφορών του Λαζόπουλου στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. «Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε παρέμβαση στα εσωκομματικά της Ν.Δ., ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Οποιος αρχηγός και να επιλεγεί, ακόμα και αν δεν είμαι εγώ φυσικά, θα τον υπηρετήσω ως πιστός στρατιώτης, διότι για μένα η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική πραγματική εναλλακτική λύση που υπάρχει έναντι της χειρότερης κυβερνήσεως όλων των εποχών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα