Ο Μπασάρ αλ Ασαντ στην Παναγία της Δαμασκού!

Κοντά στη γραμμή του μετώπου των σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των ανταρτών, μόλις δύο χιλιόμετρα από την έδρα των τελευταίων, αλλά και κάτω από τους συνεχείς βομβαρδισμούς στη συριακή πρωτεύουσα, βρίσκεται και η Παναγία της Δαμασκού, που την περασμένη Παρασκευή δέχθηκε όλμους στον περίβολό της. Εκεί βρέθηκαν χθες μέσα στη νύχτα ο Μπασάρ αλ Ασαντ μαζί με τη σύζυγό του Ασμα για να παρακολουθήσουν τις πρόβες της εκκλησιαστικής χορωδίας για ένα ρεσιτάλ χριστουγεννιάτικων ύμνων που ετοιμάζει.

Ο Σύρος πρόεδρος δεν είναι χριστιανός, αλλά παραμένει προστάτης των θρησκευτικών μειονοτήτων της Συρίας, μεταξύ των οποίων και οι χριστιανοί, που αυτές τις ημέρες, έστω υπό τα πυρά του πολέμου, προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα