Εγκαίνια με φωνές στο Mall στη Θεσσαλονίκη!

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του υπαίθριου εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης Thess Open Mall. Δεν έλειψαν όμως και οι αντιδράσεις εκ μέρους των μικρών εμπόρων, που υποστηρίζουν ότι το εγχείρημα ενισχύει μόνο τις μεγάλες αλυσίδες.

«Το Thess Open Mall δεν απευθύνεται μόνο στα καταστήματα, αλλά είναι υποστηρικτικό για την πόλη. Αποτελεί την απάντηση στα μεγάλα εμπορικά κέντρα που λειτουργούν εκτός πόλης» τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη εγκαινίασε το Thess Open Mall.

Το ανοιχτό εμπορικό κέντρο οριοθετείται στην περιοχή μεταξύ πλατείας Αριστοτέλους, Μητροπόλεως, λεωφόρου Νίκης και Λευκού Πύργου. Συμμετέχουν 445 επιχειρήσεις, ενώ θα υπάρχουν 18 οδοί, 12 πάρκινγκ, τέσσερις στάσεις λεωφορείων και τρεις πιάτσες ταξί.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν θα ακολουθούν ενιαία πολιτική, όπως συμβαίνει με τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στα κλειστά εμπορικά κέντρα, ενώ η περιοχή του open mall έχει οργανωθεί με πεζοδρομήσεις και ειδικές σημάνσεις.
Την ίδια ώρα, ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης καλεί το κοινό και τους εμπόρους να καταγγείλουν και να αποτρέψουν τη δημιουργία του Thess Open Mall.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα