Υπονομευτές των θεμελίων

Αηδία και οργή κατέλαβαν τους εχέφρονες πολίτες αυτής της χώ-ρας που είδαν τις αισχροπραξίες στα θεωρεία της Βουλής, όταν υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία το δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να συνάπτουν σύμφωνα συμβίωσης.

ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝΤΕΣ, που άρχισαν να φιλιούνται περιπαθώς τη στιγμή του «θριάμβου»τους, διέπραξαν ενσυνείδητα μια εξόχως προκλητική και ευθέως προσβλητική (για την αισθητική και το ήθος που πρέπει να επικρατεί στην αίθουσα) ενέργεια.

ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ να επισφραγίσουν την κυριαρχία τους στον δημόσιο βίο παραβιάζοντας το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, ο οποίος επιβάλλει την κοσμιότητα από την πλευρά τόσο των βουλευτών αλλά και του κοινού που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις.

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ κήρυκες της σήψης αδιαφόρησαν για τους μαθητές, που βρίσκονταν στα θεωρεία, για το υπόλοιπο κοινό, που δεν είχε διάθεση να αντικρίσει κάτι τέτοιο, αλλά και για το πολίτευμα, που αμφισβητείται σε καθημερινή βάση από τις οργανωμένες μειοψηφίες – είτε αυτές βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή ξένων δυνάμεων και συμφερόντων είτε εκπροσωπούν μόνο τον διαταραγμένο ψυχισμό τους.

Η ΑΠΟΡΙΑ για το πού βρισκόταν εκείνη την ώρα ο φρούραρχος της Βουλής και τι έπραξε όταν ενημερώθηκε για την προαναφερθείσα αθλιότητα δεν έχει να κάνει με τον τύπο, αλλά με την ουσία της δημοκρατικής διαδικασίας. Από πού κι ως πού άνθρωποι με ομιχλώδες παρελθόνκαι ανομολόγητους σκοπούς θεωρούν ότι μπορούν να καταντήσουν τη Βουλή των Ελλήνων σαν το κρεβάτι τους; Για ποιον λόγο οι εκπρόσωποι του έθνους νιώθουν… αμηχανία, όταν έρχονται αντιμέτωποι με το ξεσάλωμα αυτών των ανθρώπων; Πώς θα παραδειγματιστούν και θα διδαχθούν οι πολίτες να πράττουν το ορθό, όταν βλέπουν τους υπονομευτές των θεμελίων να εκ δηλώνουν τις ορμές τους εντός του ναού της δημοκρατίας;

Η ΒΟΥΛΗ νοσεί. Από το χαμηλό επίπεδο, τα κακά ελληνικά των εκλεγμένων, την ανυπαρξία ενδυματολογικού κώδικα, τις διαδικασίες «εξπρές» σε ψήφιση νομοσχεδίων και τροπολογιών και τις επιδείξεις περιφρόνησης του ρόλου της,όπως η πρόσφατη. Επιτάχυνση στην κατηφόρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα