Γερμανόφιλο θολό Ποτάμι

Τα όπλα του έθνους είναι θέμα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να χειρίζονται πρόσωπα με ελεγκτέο παρελθόν και παρόν άσχετο με όσα ενδιαφέρουν την πατρίδα και τον λαό.

Η Αμυνα της χώρας αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για την ύπαρξη οργανωμένου κράτους. Ανευ αυτής δεν μπορεί να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί την κοινωνία. Δίχως αξιόμαχο στράτευμα οι λαοί περιέρχονται σε κατάσταση δουλείας και τότε το ζήτημα είναι μόνο ένα: η απελευθέρωση.

Τα παραπάνω αναφέρονται με αφορμή τη χυδαία επίθεση που έκανε το κόμμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή Σταύρου Θεοδωράκη στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η προαιρετική στράτευση των γυναικών (και η υποχρεωτική για όσες διεκδικούν θέση στα Σώματα Ασφαλείας) αλλά και η ιδέα για ίδρυση στρατιωτικών λυκείων προκάλεσαν την μήνιν του κομματάρχη φίλου του Κώστα Σημίτη, ο οποίος αντέδρασε με τρόπο ανεξήγητα ασύμμετρο.

Μίλησε για «εθνολαϊκισμό», «ανοησίες» και συνόδευσε το κατάπτυστο δελτίο Τύπου του Ποταμιού με τον… γερμανοπρεπή τίτλο «Καμμένος über alles».

Το Ποτάμι έχει πράγματι μια ιδιότυπη αντίληψη για τον βαθμό της ετοιμότητας που πρέπει να έχουν ο λαός και το κράτος για την αντιμετώπιση των εξωτερικών απειλών.

Δεν είναι τυχαίο ότι το μόρφωμα του Σταύρου Θεοδωράκη στηρίζει φανατικά τον Γερμανό ιστορικό Χάινς Ρίχτερ, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της άρνησης εγκλημάτων του ναζισμού σε βάρος του κρητικού λαού με υβριστικό περιεχόμενο, για τις εμπρηστικές αναφορές του στην αντίσταση των Κρητών κατά τη ναζιστική εισβολή στο νησί.

Φυσικά, η Εθνική Αμυνα είναι μακράν σοβαρότερη υπόθεση απ’ ό,τι έχει κατά νου οποιοσδήποτε πολιτικός, που τιτλοφορεί τα δελτία Τύπου του κόμματός του με γερμανικές λέξεις και υπερασπίζεται το «δίκαιο» των Γερμανών, οι οποίοι προκαλούν τη συλλογική μνήμη, συκοφαντώντας τους τιμημένους μαχητές της Κρήτης.

Η στράτευση των γυναικών και η ίδρυση των στρατιωτικών λυκείων θα σχεδιαστούν από τους εμπειρογνώμονες και θα αποφασιστούν από τους καθ’ ύλην αρμοδίους και τη Βουλή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα