Τα αστειάκια του Αναστασιάδη με τον… Αττίλα

Σαν να μην υπήρξε ποτέ παρελθόν και η πραγματικότητα της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί συμφώνησαν την Παρασκευή να απευθύνουν κοινό μήνυμα για τα Χριστούγεννα προς τις δύο κοινότητες, μιλώντας ο ένας τη γλώσσα του άλλου. Μάλιστα, στο επικοινωνιακό πλαίσιο που συμφωνήθηκε ήταν και η «αποδέσμευση» τηλεοπτικών πλάνων από τις πρόβες, στα οποία ο Νίκος Αναστασιάδης «δυσκολεύεται» να προφέρει το μήνυμα στα τουρκικά, με τον Μ. Ακιντζί να γελάει και να λέει «έχομε και δουλειές, ρε κομπάρε»! (θα γελάει και ο… «Αττίλας»).

Στα πλάνα αυτά οι δύο άνδρες εμφανίζονται διπλωματικά «ισοϋψείς» (απαράδεκτο!!!) και δείχνουν να το διασκεδάζουν με τις γλωσσικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει -κυρίως- ο Κύπριος Πρόεδρος: «Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας επιτρέψει, Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους, να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα. Χρόνια πολλά» ανέφερε στα τουρκικά ο Ν. Αναστασιάδης.

Από την πλευρά του, ο Μουσταφά Ακιντζί ευχήθηκε μιλώντας ελληνικά «ο νέος χρόνος να φέρει μόνιμη ειρήνη, ηρεμία και ευημερία σε όλους τους Κυπρίους. Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά».
Λίγο αργότερα στο διαδίκτυο άρχισε να κυκλοφορεί το βίντεο με τις… προσπάθειες του Ν. Αναστασιάδη να μιλήσει τουρκικά και τον Μ. Ακιντζί να κάνει πλάκα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα