Στη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους κοινωνικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Μεϊμαράκης, συναντάται διαδοχικά με δημάρχους, διοικήσεις επιμελητηρίων, στελέχη του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου, περιφερειακούς συμβούλους της Κεντρικής Μακεδονίας, επικεφαλείς επιστημονικών φορέων, εκπροσώπους πολυτέκνων και άλλων κοινωνικών ομάδων.
Αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα έχει από τις 10:30 π.μ. συναντήσεις με στελέχη προερχόμενα από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ στις 11:30 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ της κεντρικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα