Εξόφληση ΔΕΗ μέσω internet με κάρτες!

Πληρωμή λογαριασμών απευθείας στο www.dei.gr με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη και επιβάρυνση 0,25€

Επειτα από πολυετή καθυστέρηση και ενώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να επιτρέπει την εξόφληση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος μέσω πιστωτικών καρτών απευθείας στην ιστοσελίδα της (www.dei.gr). Εως σήμερα η εξόφληση των λογαριασμών με ηλεκτρονικό τρόπο γίνεται μόνο μέσω των συστημάτων των τραπεζών (e-banking). Η διοίκηση της ΔΕΗ καλεί τις τράπεζες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος με χρέωση των τραπεζικών καρτών που εκδίδουν, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ.

Ετσι, ο κάτοχος πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας μιας τράπεζας θα μπαίνει στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ και θα μπορεί να εξοφλεί τον λογαριασμό χρεώνοντας την κάρτα του. Ομως, η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν θα είναι δωρεάν, αφού η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στην τράπεζα να χρεώνει κάθε συναλλαγή με ποσό, το οποίο κατ’ ανώτατο θα ανέρχεται σε 25 λεπτά του ευρώ και θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Εως σήμερα, εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής με μετρητά, στα ταμεία της ΔΕΗ, στα ΕΛ.ΤΑ., σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.λπ., ο πελάτης της ΔΕΗ μπορεί να αξιοποιεί τις τράπεζες για εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΗ με τους εξής τρόπους:

  • Υπηρεσία e-banking των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και της Attica Bank.
  • Με πάγια τραπεζική εντολή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του.
  • Mε τηλεφωνική εντολή (phone-banking), εφόσον o πελάτης έχει ζητήσει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής από τράπεζά του.
  • Στις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ΑΤΜ) των συμβεβλημένων τραπεζών, με χρήση της τραπεζικής κάρτας ανάληψης μετρητών.
  • Με μετρητά στα Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών που είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό πολλών τραπεζικών καταστημάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα