Συνελήφθη τραπεζικός υπάλληλος, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για δωροδοκία

Για υπόθεση δωροδοκίας, συνελήφθη τραπεζικός υπάλληλος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος από τους Οικολόγους.

Η υπόθεση που χειρίσθηκε η αρμόδια υπηρεσία Δίωξης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ σχετίζεται με τη χρηματοδότηση επιχείρησης μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ .

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι υπάλληλοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν επιχειρηματίας θέλησε να λάβει χρήματα από τον ΕΣΠΑ για επιχειρηματική δραστηριότητα. Έκανε τα χαρτιά του και στην συνέχεια απευθύνθηκε στον αρμόδιο τραπεζικό για να προσχωρήσει η υπόθεση.

Ο τραπεζικός υπάλληλος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι του ζήτησε χρήματα προκειμένου να προωθήσει την υπόθεσή του.

Ο επιχειρηματίας προσποιήθηκε ότι δέχθηκε ,αλλά στη συνέχεια απευθύνθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ και κατήγγειλε το περιστατικό . Τα χρήματα προσημειώθηκαν και κανονίσθηκε συνάντηση για την παράδοσή τους.
Επενέβησαν στη συνέχεια αστυνομικοί και ο τραπεζικός συνελήφθη καθώς τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν στη κατοχή του.

πηγή: tovima.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα