«Φύγε από δω, συνδικαλιστή Παναγόπουλε»

Εντονες αποδοκιμασίες για τον πρόεδρο της ΓΣΣΕ 

Την οργή των ελεύθερων επαγγελματιών, που χθες κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους της Αθήνας για να διαδηλώσουν ενάντια στο Ασφαλιστικό, προκάλεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Στο πρόσωπό του οι συμμετέχοντες στην πορεία είδαν την αδράνεια της συνομοσπονδίας απέναντι στα εξοντωτικά σχέδια της κυβέρνησης και τον… ανάγκασαν να εγκαταλείψει την κινητοποίηση.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που το μπλοκ των μηχανικών βρισκόταν στα Προπύλαια, ομάδα διαδηλωτών αντελήφθη την παρουσία του κ. Παναγόπουλου και αντέδρασε έντονα, εκσφενδονίζοντας εναντίον του καφέδες και χαρτιά, ενώ στο κεφάλι του προέδρου του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας προσγειώθηκε και ένα… πλακάτ, το οποίο έγραφε «Δεν θα μας διώξετε από τη χώρα»! Μετά το περιστατικό, ο κ. Παναγόπουλος αποχώρησε.

Στη συνέχεια η ΓΣΕΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «οι προσπάθειες, μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, ατόμων που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα