Σοκ με τη σατανική μάνα και τον πατριό!

Απολογούνται αύριο για τη δολοφονία του γιου της. Το θέατρο και το δάνειο. Ερευνες και για το θάνατο του βιολογικού πατέρα

Σε βάθος 15ετίας, και συγκεκριμένα στον ξαφνικό θάνατο του βιολογικού πατέρα τού Κωστή Πολύζου, θα «απλωθούν» οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 23χρονου, το 2011, στη Σιάτιστα, από τη μητέρα και τον πατριό του,οι οποίοι αύριο το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο βιολογικός πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού -που δολοφονήθηκε με κίνητρο δάνειο ύψους 250.000 ευρώ, το οποίο είχαν εκδώσει μητέρα και πατριός στο όνομά του, εν αγνοία του- είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια, και συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς. Η σχετική φημολογία τον εμφανίζει να διαπίστωσε με τα μάτια του τον κρυφό έρωτα που διατηρούσε η σύζυγός του Δέσποινα Κουτσέγκου με τον νυν σύζυγό της -και πατριό του θύματος- Χρήστο Ντιό. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας του νεαρού θα ανακινήσει την έρευνα από την Ασφάλεια Κοζάνης, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην περίπτωση του θανάτου του βιολογικού πατέρα.

Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει από κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές στενός φίλος του Κωστή Πολύζου -προ των συλλήψεων μητέρας και πατριού-, ο 23χρονος αναφερόταν ενοχλημένος σε οικονομική κακοδιαχείριση από πλευράς της μητέρας του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αυτό το σημείο, και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι είχε αντιληφθεί το «αμαρτωλό» δάνειο, πιθανώς να κρύβεται το κίνητρο της δολοφονίας.

Νέα στοιχεία

Μητέρα και πατριός, πάντως, «δείχνουν» τον εν λόγω φίλο του άτυχου Κωστή ως τον πραγματικό… δολοφόνο.

Παράλληλα με την έρευνα αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το θέατρο που έπαιζε επί πέντε χρόνια η 49χρονη μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία. Πέραν των «απεγνωσμένων» εκκλήσεων από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η μητέρα έκανε δραματικές αναρτήσεις στο facebook. Σε μία από αυτές, τα Χριστούγεννα του 2015, έγραφε: «Θεέ μου, που είσαι στα ψηλά, μια χάρη μόνο θέλω, χαμήλωσέ την αν μπορείς τη στράτα των αγγέλων. Τώρα που έρχονται γιορτές, έναν να συναντήσω για μια αγκαλιά και μια ευχή, κι ας φύγει πάλι πίσω». Τα σχόλιά της, μετά τη σύλληψή της, γύρισαν… μπούμερανγκ, καθώς οι διαδικτυακοί «φίλοι» της πλέον της επιτίθενται σε ιδιαίτερα οξύ τόνο.

Ολα αυτά τα χρόνια, η βασική κατηγορουμένη για την υπόθεση ζητούσε ακόμη και από τους ιερείς της περιοχής να κινητοποιήσουν από… άμβωνος τους πιστούς, ώστε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του «εξαφανισμένου» Κωστή. Πάντως, όπως έγινε γνωστό χθες, ο 23χρονος είχε φοιτήσει -σε διαφορετικό χρόνο- στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπως ο -επίσης αδικοχαμένος- Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέραν του δανείου των 250.000 ευρώ (με τα χρήματα αγόρασαν εξοχική κατοικία και φορτηγό), οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο του Κωστή Πολύζου τον είχαν πιέσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα αξίας 50.000 ευρώ, που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα