«Πόνταραν στην ασφάλεια ζωής του Πολύζου!»

  Η αποκάλυψη μέσω facebook για τις οφειλές-μαμούθ του αδίστακτου πατριού και της σατανικής μητέρας

Δεν έχει τέλος η φρίκη από τις αποκαλύψεις για τη δράση του ανίερου ζευγαριού από τη Σιάτιστα Κοζάνης, με τον 42χρονο πατριό και τη 49χρονη μητέρα του Κωστή Πολύζου να μη διστάζουν να καρπωθούν ακόμα και την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει ο νεαρός, πριν από τη στυγερή δολοφονία του. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα χρέη από δάνεια που έλαβαν στο όνομα του άτυχου 23χρονου αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ!

Οι κατηγορούμενοι Δέσποινα Κουτσέγκου και Χρήστος Ντιός, σύμφωνα με το sierafm.gr, είχαν λάβει στο όνομα του αδικοχαμένου νεαρού δύο καταναλωτικά δάνεια, ένα για το φορτηγό και ένα για το σπίτι. Οπως αποκάλυψε, μέσω facebook, υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας τράπεζας που είχε αναλάβει την αποπληρωμή των δανείων της οικογένειας, στις συζητήσεις που έκανε με τον πατριό εκείνος της έλεγε ότι περίμενε αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής του Κωστή, ενώ επέμενε πως θα ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη!

«Εγώ δουλεύω στην τράπεζα. Δεν είναι μόνο ένα το δάνειο – τέσσερα έχει, και πλέον ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, λόγω των καθυστερήσεων. Πόνταραν στην ασφάλεια ζωής. Αλλά η ασφαλιστική δεν τους πλήρωσε ποτέ, λόγω της ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Δύο δάνεια καταναλωτικά πήραν, από 40.000 ευρώ, ένα για το αυτοκίνητο και το άλλο για το σπίτι 400.000 ευρώ. Ντροπή και ξεφτίλα τους. (…) Και σκέψου ότι του μιλούσα -είμαι στη νομική υπηρεσία- και έλεγε ότι “εμείς περιμένουμε από την ασφαλιστική να το πληρώσει” και μετά έλεγε ότι θα υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη για να τους σβηστούν τα δάνεια! Ελεος. (…) Και ο πατριός μέσα στα δάνεια ήταν ως εγγυητής» αποκάλυψε η υπάλληλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία διερευνά και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του Κωστή, με αφορμή πληροφορίες των κατοίκων της Σιάτιστας που τον θέλουν να «σβήνει», πριν από περίπου 15 χρόνια, από ανακοπή καρδιάς, λίγες ώρες αφότου έπιασε επ’ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του με τον εραστή της (νυν σύζυγός της).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα