Ενέδρα θανάτου στον Πάνο Καλλίτση

Δύο άγνωστοι τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο Λυκαβηττό. Ζει από θαύμα, τονίζουν οι γιατροί!

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σωτηρία ο διάσημος κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος δέχτηκε τρεις σφαίρες σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν στο υπόγειο γκαράζ της κατοικίας του στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Οι γιατροί που τον χειρούργησαν μιλούν για θαύμα, καθώς η μία από τις τρεις σφαίρες τον βρήκε ανάμεσα στη θωρακική και την κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να πειράξει ζωτικά όργανα!

Ο χαρτοφύλακας

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αναζητά την πηγή πληροφόρησης που είχαν οι δύο οπλοφόροι, που φέρεται ότι γνώριζαν για τον χαρτοφύλακα που κουβαλούσε ο make up artist με τις εισπράξεις του beauty salon που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του στο Παλαιό Ψυχικό. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο οι ένοπλοι να είχαν συνεργούς, οι οποίοι τους ειδοποίησαν ότι έφτανε το ζευγάρι.

Ο Πάνος Καλλίτσης μαζί με τη σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου έφυγαν από το κομμωτήριό τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και ακολούθησαν τη συνηθισμένη διαδρομή μέχρι την οδό Παλιγγενεσίας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Οπως κάθε φορά, μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού τους, αλλά εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους δύο δράστες που είχαν στήσει καρτέρι. Τις σκηνές που ακολούθησαν περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο η σύζυγος του κομμωτή.

«Αυτό που συνέβη ήταν μια άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο και αιτία. Οταν μπήκαμε στο γκαράζ, είδαμε δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε αμέσως το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν. Αυτοί το είδαν και χτύπησαν με την πρώτη σφαίρα στο τζάμι σε μένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να με βγάλουν έξω. Ηταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι! Ο Πάνος, όντας χτυπημένος και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους και έτσι κατάφερα να βγω στον δρόμο και να βάλω τις φωνές ουρλιάζοντας “βοήθεια, μας σκοτώνουν”. Ηδη είχαν πυροβολήσει τον Πάνο σχεδόν εξ επαφής στο στήθος και το πόδι…» διηγείται η Ελενα Χριστοπούλου.

Ο Πάνος Καλλίτσης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και από εκεί πήγε στο Σωτηρία, που διαθέτει εξειδικευμένη Μονάδα Θώρακος, όπου και υπεβλήθη σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς η υγεία του δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι η ενέδρα θανάτου είχε σκοπό τη ληστεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα