Την παραίτηση Τόσκα ζητά η Γεννηματά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη σημερινή νέα επίθεση από “γνωστούς – αγνώστους” στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.

Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα