Ο γαμπρός ήταν λεβεντιά!

Τέταρτο στεφάνι γα τον Κώστα Βουτσά. Στον πέμπτο μήνα (!) η σύζυγος του Αλίκη

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο ο γάμος του Κώστα Βουτσά με την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού στο δημαρχείο της Αθήνας. Ο 86χρονος ηθοποιός έβαλε για τέταρτη φορά «στεφάνι» με την εγκυμονούσα (στον πέμπτο μήνα της κύησής της) Αλίκη. Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο της Αθήνας με ένα ασημένιο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν και οι κουμπάρες Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Ντούμα. Ο κόσμος που περίμενε το ευτυχισμένο ζευγάρι τούς υποδέχθηκε με ευχές, επιφωνήματα ενθουσιασμού («Κώστα, είσαι άρχοντας!») και χειροκροτήματα. Ο Κώστας Βουτσάς βοήθησε την Αλίκη να κατεβεί από το γαμήλιο αυτοκίνητο. Το ζευγάρι διέσχισε συγκινημένο την ασφυκτικά γεμάτη από καλεσμένους αίθουσα, όπου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τούς ανακήρυξε συζύγους σε λιγότερο από δύο λεπτά, αφιερώνοντάς τους μάλιστα ένα ρομαντικό ιρλανδέζικο ποίημα.

 «Μεγάλος έρωτας»

«Είμαι παρά πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος και τώρα περιμένουμε τον Φοίβο μας» είπε ο γαμπρός, ενώ η νύφη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ερωτας μεγάλος και τώρα πια ολοκληρωμένος. Είναι πραγματικά ο άνδρας που έψαχνα όλη μου τη ζωή». Λόγω, ωστόσο, της πολύωρης ορθοστασίας, ο Κώστας Βουτσάς ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε για λίγα λεπτά να καθίσει σε καρέκλα για να συνέλθει. Στους δεκάδες επώνυμους καλεσμένους του ζευγαριού μοιράστηκαν γλυκά μακαρόν. Μεταξύ αυτών, ήταν η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Ερρικα Μπρόγιερ μαζί με την κόρη τους Σάντρα Βουτσά, η Μιμή Ντενίση με τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο, ο Μάρκος Σεφερλής με την Ελενα Τσαβαλιά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίλα Καφαντάρη με τον σύζυγό της Πλάτωνα Κανατά.

Επίσης, στον γάμο παραβρέθηκε η Νίτσα Βουτσά, αδελφή του γαμπρού, και η μητέρα της νύφης Αννα Κατσαβού. Απούσες ήταν οι κόρες του ηθοποιού Θεοδώρα Βουτσά, που ζει στην Ολλανδία, και η Νικολέττα, που έγινε μανούλα πριν από λίγες εβδομάδες. Συνεπής, όπως πάντα, στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο γαμπρός Κώστας Βουτσάς το βράδυ του Σαββάτου ανέβηκε στο σανίδι του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα