Η νεοταξική «διανόηση»

«Επιχείρηση αλλαγής λαού». Ετσι έχει χαρακτηρίσει η «δημοκρατία» όσα βιώνουμε από την περίοδο που ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την πατρίδα μας στις «δάνειες» -όπως τις χαρακτήριζε- δυνάμεις. Οι Ελληνες ενθαρρύνονται να φύγουν και οι ισλαμιστές ενθαρρύνονται να εισέλθουν και να εγκατασταθούν.

Για να γίνει εφικτό αυτό και να διευκολυνθεί η δράση όσων θέλουν να μετατρέψουν τον τόπο μας από χώρα σε χώρο, πρέπει να ελεγχθούν οι αντιδράσεις του πληθυσμού. Η ελαχιστοποίηση ή ακόμα και ο μηδενισμός των αντιδράσεων προϋποθέτουν πληθυσμό με ενοχικά σύνδρομα. Η πρόκληση συναισθημάτων ενοχής στους Ελληνες κατορθώνεται με τους μηχανισμούς αναπαραγωγής και εμπέδωσης της κρατούσης απόψεως. Η προπαγάνδα στην υπηρεσία του ανθελληνισμού δύναται να κάνει… θαύματα.

Γι’ αυτό όποιος αντιδρά στην αλλαγή της πληθυσμιακής ισορροπίας, στον εξισλαμισμό και στη βίαιη επιβολή ενός άλλου -μακράν χειρότερου και εντελώς απεχθούς προς τους πολίτες- τρόπου ζωής είναι «άκαρδος, ακροδεξιός, σταυροφόρος, φασίστας, αναχρονιστής».

Η σύγχυση που προκαλείται είναι σκόπιμη. Οσοι δεν θέλουν να ακυρωθούν οι συνέπειες της Εθνεγερσίας του 1821 και να επιστρέψουμε στην εποχή που οι μουσουλμάνοι «νομοθετούσαν» εδώ με μοναδικό νόμο αυτόν του Κορανίου παρουσιάζονται ως πρόσωπα που εχθρεύονται τους πρόσφυγες! Εκείνοι που αρνούνται να παραδώσουν τα κλειδιά της πατρίδας δαιμονοποιούνται. Εμφανίζονται από τα ΜΜΕ και τη νεοταξική «διανόηση» σαν τέρατα που απεργάζονται το κακό ανθρώπων σε ανάγκη, βρεφών, ηλικιωμένων, αναπήρων, εγκύων κ.ά.

Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί -ή να ματαιωθεί- το σχέδιο εκείνων που ανοιγοκλείνουν τους διακόπτες των εξελίξεων σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Το ζήτημα είναι να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες αυτή η πρόκληση με επιτυχία. Να μη νιώθουν ενοχές επειδή είναι λογικοί και αγαπούν την οικογένεια, την πόλη, την πατρίδα και το έθνος τους. Να μη «φορούν» στη συνείδησή τους έτοιμες σκέψεις από τα ΜΜΕ, αλλά να αναπτύσσουν την κριτική και τη συνθετική τους ικανότητα.

Για να εγκατασταθεί η βαρβαρότητα σε έναν τόπο, πρέπει πρώτα να «αποδημήσει» ο πολιτισμός…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα