ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ»

Τα τηλεοπτικά μέσα συστηματικής στρέβλωσης της πραγματικότητας έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε προβολή ευαίσθητων σκηνών και ιστοριών (για αγρίους) που αφορούν μερικούς από την μυρμηγκιά των εισβολέων μεταναστών που εποικίζουν ασύστολα, ανεμπόδιστα, και αδιάντροπα τη χώρα μας. Μικρά παιδιά που κλαίνε, γυναίκες που φωνάζουν σπαρακτικά ν’ ανοίξουν τα σύνορα, ένα δεκατετράχρονο αγόρι από το Ιράκ που ταξιδεύει μόνο του με σκοπό να σπουδάσει ιατρική στη Γερμανία και του οποίου ο μπαμπάς τηλεφωνεί ανήσυχος για να μάθει που βρίσκεται (τον πετυχαίνει στην πλατεία Βικτωρίας) μιλώντας του στο υψηλής τεχνολογίας κινητό του!!! Όλοι δε οι συμπάσχοντες πολιτικοί μας, (τ)συ(π)ριζαίοι και φιλελέδες, μουζάλες και δένδιες, και οι λοιπές δενδρογαλιές, εξακοντίζουν έρπουσες υποσχέσεις με την διφυή γλώσσα τους, και μας ψεκάζουν δια του στόματός των με προσφορές για άνετη διαβίωση των εποίκων, έχοντας διασφαλίσει την ευρωπαϊκή επιδότηση ενοικίου για 50.000 εξ αυτών (πενήντα χιλιάδες ρε έλληνα μ@@@@@ !!!), σχολεία για τα παιδιά τους, και, υποθέτω, πολλά τζαμιά για τις θρησκευτικές φυσικές ανάγκες τους.

Έλληνες προσοχή, γιατί την βάψατε άσχημα. Όλοι αυτοί, ζώντας στον δικό τους «κυνοβολευτικό παράδεισο» στον οποίο ρέει άφθονο το μέλι, το γάλα, αλλά και οι άλλοι χυμοί προς τέρψιν των ουρί του παραδείσου, αποκομμένοι από την κοινωνική κόλαση που δημιούργησαν, σας οδηγούν μεθοδικά και ύπουλα σε ένα κρυφό ναρκοπέδιο για να ανατιναχτείτε μόνοι σας, και κανείς να μην σας φταίει. Με δόλωμα τον ανθρώπινο πόνο και τις μνήμες από τη δική σας προσφυγιά, σας οδηγούν στην φάκα της εθελούσιας αποδοχής της αλλοτρίωσης της χώρας σας και του εαυτού σας. Προσοχή, κάποιοι κάπου στοχεύουν και κάτι μεθοδεύουν εις βάρος σας. Και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι μετανάστες αλλά τα ντόπια αρπακτικά των τραπεζών που έξυναν το κεφάλι τους όλον αυτόν τον καιρό για να βρουν τον τρόπο να αξιοποιήσουν τα σπίτια που θα κατάσχουν από τα κόκκινα δάνεια των ελλήνων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχοντας χάσει τις δουλειές τους δεν μπορούν πλέον να τα εξυπηρετήσουν. Αυτά τα σπίτια μέχρι πρότινος ήταν άχρηστα για τους τραπεζίτες και τους κυνόδοντες, δεν μπορούσαν να τα μασήσουν γιατί δεν ήξεραν τι να τα κάνουν (σε ποιόν να τα νοικιάσουν μέσα σε ένα πτωχοποιημένο περιβάλλον;) και γι’ αυτό καθυστερούσαν τις κατασχέσεις που μόνο προβλήματα θα τους δημιουργούσαν αν τα φορτώνονταν.

Τώρα όμως βρήκαν επιτέλους τη λύση με την αμέριστη και φιλεύσπλαχνη βοήθεια των φιλανθρώπων του σύριζα, της ιέρειας και των ιερέων της σύγχρονης αυτής «Μονής των Φιλανθρωπηνών» των Ιωαννίνων («Γιάννινα πρώτα στ’ άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα»), τουτέστιν της τασίας, του τσιπραλέξη, του μουζάλα και του υπολοίπου κακού συναπαντήματος τού κραδαίνοντος τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις του ενοικίου των εποίκων, για να μαζέψουν έτσι τον παρά οι τράπεζες προσφέροντας στους λαθροεισβολείς τα ελληνικά σπίτια που θα κατάσχουν, και για να κρατηθεί παράλληλα και η πολιτισμένη ευρώπη αμόλυντη από όλους αυτούς τους σκουρόχρωμους που μοιάζουν τόσο με τους έλληνες οι οποίοι μάλιστα τους θέλουνε κοντά τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, όπως το επεσήμανε και ο βρετανικός «ομπσέρβερ» (πολύ παρατηρητικοί και φθονεροί αυτοί οι εγγλέζοι τοιούτοι) ότι κάποιοι εκ των ημεδαπών τοιούτων τους υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες εμπνεόμενοι προφανώς από την «αδελφοσύνη» που αποπνέει το τρέχον θεατρικό έργο του Τσέχωφ σε σκηνή – και όχι αντίσκηνο – των Αθηνών, υπό τον τίτλο «Οι τρεις αδελφές»…

Όσο για τους ψωροέλληνες που θα χάσουνε τα σπίτια τους, να πάνε να γανωθούνε για να γίνουν πιο ελκυστικοί. Πώς αλλιώς θα αξιοποιηθεί και το τόσο προοδευτικό, αν και οπισθογεμές, σύμφωνο συμβίωσης; Κορόϊδα Έλληνες, να αγαπάτε τους μετανάστες γιατί αυτοί θα σώσουν τις τράπεζες που θα τους δώσουν τα δικά σας σπίτια για να μένουν, εις υγείαν όλων ημών των κορόϊδων. Κατά τα άλλα, και αν παρ’ όλα αυτά αρρωστήσετε από το κάζο που υφίσταται η Ελλάδα και χρειαστείτε γιατρό, επειδή στο (πολύ)εθνικό σύστημα υγείας (ΠΟΛΥ-ΕΣΥ) έχουν προτεραιότητα τα λεφούσια των εποίκων και δεν θα τον βρίσκετε διαθέσιμο, απευθυνθείτε (αν τολμάτε) στον μουζάλα. Λέει κι αυτός, αυτό που λέει και ο μιχαλογιαννάκης, ότι δηλαδή είναι κι αυτός γιατρός (!!!). Η ιαματική τους αυτή ειδικότητα είναι ούτως ή αλλιώς χρήσιμη σε όλους τους βαρέως πάσχοντες από την μολυσματική νόσο της εργασίας (καθότι σύμφωνα με τον μεταμοντέρνο συριζαίο σύμβουλο του πρωθυπουργού – «εν τούτω καρα-νίκα» – «η καριέρα είναι χολέρα»). Κι αφού τέλος πάντων κάποιος εξ όλων αυτών σας θεραπεύσει από την εργασιομανία και τις εθνικιστικές σας ιδεοληψίες, περάστε κι από το Θέατρο Σκιών της χώρας μας, εκεί παίζουν μονίμως το έργο «Ο Καραγκιόζης γιατρός». Κατάλληλο «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» (Ματθ. Δ’ 23, Θ’ 35 και Ι’ 1) και ιδιαίτερα θεραπευτικό, καθότι και σήμερον, όπως επεσήμανε και στο παρελθόν ο μαθητεύσας στον Πλήθωνα Γεμιστό επίσκοπος Βησσαρίων: «το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται»…

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα