Βασάνισε την ερωμένη του!

Nεαρή αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατήγγειλε για άγριο ξυλοδαρμό και απειλή όπλου τον 38χρονο συνάδελφο και σύντροφό της

Σε πολύωρη ομηρία, κατά την οποία υπέστη ανελέητο ξυλοδαρμό και δέχθηκε ένοπλη απειλή για τη ζωή της, κατήγγειλε ότι την έθεσε ο συνάδελφος και σύντροφός της μια αστυνομικός από την ομάδα ΔΙΑΣ. Ο 38χρονος δράστης, που συνελήφθη για τον βασανισμό της γυναίκας (η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών) είναι προβεβλημένο, στους κύκλους της ΕΛ.ΑΣ., στέλεχος της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς έχει ιδρύσει την ομάδα «ΔΙΑΣ in action» στο facebook.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 32χρονη αστυνομικός, το απόγευμα της Κυριακής επισκέφθηκε τον συνάδελφό της, με τον οποίο φαίνεται πως διατηρούσαν ερωτική σχέση, στο σπίτι του στην περιοχή του Ζωγράφου. Υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, οι δύο αστυνομικοί άρχισαν να καβγαδίζουν και τότε, όπως υποστήριξε το θύμα, ο 38χρονος ξεκίνησε να τη χτυπά στο κεφάλι, στον κορμό και σε όλο το σώμα. Ο ξυλοδαρμός, σύμφωνα με την αστυνομικό, συνεχίστηκε αδιάλειπτα για πέντε ώρες (!), ενώ ο συνάδελφός της δεν δίστασε να την απειλήσει με το υπηρεσιακό όπλο του, λέγοντάς της «εδώ θα πεθάνεις, μωρή!», όταν εκείνη επιχείρησε να διαφύγει.

Υστερα από πολύωρες «διαπραγματεύσεις», τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 38χρονος επέτρεψε στην αστυνομικό της ΔΙΑΣ να φύγει. Τότε, εκείνη μετέβη άμεσα στο ΓΝΣ 401 προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και παράνομη κατακράτηση. Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία του κατηγορούμενου αστυνομικού για να τον προσαγάγουν και να δώσει εξηγήσεις.

Εκείνος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να τους φωνάζει και να διαμηνύει, σε απεγνωσμένο τόνο, πως δεν πρόκειται να κατέβει από το σπίτι του και ότι, αν δεν φύγουν, θα αυτοκτονήσει! Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και, τελικά, λίγη ώρα αργότερα, εξήλθε της κατοικίας του και συνελήφθη. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα -ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη- με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράνομης παρακράτησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα