Δόξα και τιμή (!) για τους τρεις ήρωες

Κίναρος: Επιμνημόσυνη δέηση για τους αδικοχαμένους αξιωματικούς του Π.Ν. παρουσία του Καμμένου

Ρεπορτάζ 
Αγγελος Σκορδάς

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε χθες η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που, πριν από έναν μήνα, έχασαν τη ζωή τους στη νήσο Κίναρο κατά τη διάρκεια άσκησης, βυθίζοντας στο πένθος τη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Το «παρών» στο μικρό νησάκι των Δωδεκανήσων, μεταξύ Καλύμνου και Αμοργού, έδωσαν τόσο οι συγγενείς των τριών πεσόντων, των υποπλοιάρχων Αναστάσιου Τουλίτση και Κωνσταντίνου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου, όσο και η πολιτική και η φυσική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

«Μήνυμα»

Ο υπουργός Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη, συνομίλησε με τους οικείους των μελών του πληρώματος του μοιραίου «Agusta Bell 212», ενώ συνεχάρη για την προσφορά της στον εντοπισμό των σορών τους τη μοναδική κάτοικο του νησιού, Ειρήνη Κατσοτούρχη.

«Επεσαν εν καιρώ ειρήνης υπέρ πίστεως και πατρίδος. Αυτό είναι ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ασκούνται καθημερινώς εν καιρώ ειρήνης σε συνθήκες πολέμου, προασπίζοντας την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» ανέφερε ο κ. Καμμένος. Στη συνέχεια τόνισε ότι στους τρεις αξιωματικούς θα αποδοθούν όλες οι οφειλόμενες τιμές και διαβεβαίωσε τις οικογένειές τους ότι η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα