Ταξίδι-αστραπή του Κέρι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή

Ταξίδι-αστραπή στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (25/3) ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και να έχει συνεργασία με τις αρμόδιες βελγικές αρχές, αναφορικά με τις έρευνες που διεξάγονται μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη του Βελγίου.

Το ταξίδι ανακοίνωσε το State Department, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος υποστήριξε ότι η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους αποτελεί την πρώτη του προτεραιότητα.

«Οι ομάδες όπως ο ISIS, δεν μπορούν να μας καταστρέψουν. Δεν μπορούν να μας νικήσουν. Είναι κοινοί δολοφόνοι, που διασύρουν μία από τις μεγαλύτερες θρησκείες», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να μην αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με φόβο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα