O εμπρησμός της Πάρνηθας προάγει τον τουρισμό

«Είναι ευχαρίστηση να καις», Ray Bradbury

Ζούμε σουρεαλιστικές και συγκλονιστικές στιγμές! Αριστεροί ανθέλληνες του SIRIZA μαζί με ένα νέο είδος «εθνοπατριωτών», που δημοσίως διαρρηγνύει τα ιμάτια του «υπέρ του έθνους», εποικίζουν την χώρα με μουσουλμάνους σουνίτες, δηλαδή με Τούρκους. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πιλότοι επιδίδονται σε αναχαιτίσεις Τουρκικών μαχητικών πάνω από τα καταργηθέντα Ανατολικά σύνορα της χώρας, ο Ελληνικός στρατός, που ο λαός συντηρεί με το αίμα και τους φόρους του, έχει μετατραπεί σε τραπεζοκόμους, «σφουγγοκωλάριους» και αδελφές νοσοκόμες των εποίκων. Οι πολιτικοί μας αυθέντες μας προτρέπουν να ζευγαρώσουμε με τις νεοεισερχόμενες βόμβες τεστοστερόνης για να βελτιωθεί το «είδος». Πράγματι, είναι αξιοθαύμαστοι που βρίσκουν την όρεξη να βιώνουν την ευτυχία της διαιώνισης του είδος των δίπλα στα πολυβόλα, την φωτιά ή μέσα στις λάσπες της Ειδομένης. Το αποτέλεσμα της ευδαιμονίας των είναι παιδιά, πολλά παιδιά, μελλοντικοί ψηφοφόροι του SIRIZA, που τα «βυζαίνουν» ευλαβικά οι εσχατόγριες των νήσων περιμένοντας καρτερικά τα νόμπελ.

Έχει υπολογισθεί ότι δεκαπέντε χιλιάδες Ευρώ περίπου κοστίζει ο κάθε μουσουλμάνος εισβολέας στον Έλληνα φορολογούμενο τον χρόνο. Με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις μέχρι το τέλος του έτους, οι αλληλέγγυοι θα χαίρονται όχι έναν, όχι δύο αλλά 500 χιλιάδες από αυτούς που θα κοστίζουν συνολικά στην χώρα 7.5 δισεκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο. Ποιος θα πληρώνει τον λογαριασμό; Μα οι ψυχοπονιάρες και οι ψυχοπονιάρηδες μικρομεσαίοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, «εργάτες, αγρότες και φοιτητές». Ο Σόιμπλε, άλλωστε το δήλωσε: Η βοήθεια προς τους πρόσφυγες δεν θα είναι σε Ευρώ, αλλά σε είδος. Δηλαδή, ληγμένα τρόφιμα θα μας στέλνει που θα καταναλώνουν οι αυτόχθονες, ενώ οι φόροι τους θα ταΐζουν τους «νέους Έλληνες» με καλοψημένα φιλετάκια χαλάλ. Και εάν κανένας τολμήσει δειλά να διαμαρτυρηθεί, σήμερα είναι τυχερός που τις τρώει από τα ΜΑΤ, αύριο θα τον περιποιούνται καταλλήλως τα ΜΑΤ μαζί με μουσουλμάνους και αλληλέγγυους. Τετρακόσια Ευρώ τον μήνα για ενοίκιο σπιτιού, πληρωμένοι λογαριασμοί, επιπλωμένα διαμερίσματα, ενενήντα Ευρώ τον μήνα επίδομα διατροφής ανά άτομο, χαρτζιλίκι για τσάρκες και ντόλτσε βίτα και όταν θα ανεβαίνει η τεστοστερόνη στο κόκκινο, έ τότε θα φταίνε οι Ελληνίδες που ντύνονται προκλητικά. Αυτό που θα λαμβάνει χώρα από τώρα και στο εξής στις πολυκατοικίες και στις γειτονιές θα θυμίζει ταινία του Ιταλικού υπερρεαλισμού με Λάντο Μπουζάνκα και Τσίτσο/ Φράνκο. 

Καμιά τριαντάρια στο κάθε διαμέρισμα θα τσακώνονται όλη νύχτα για το ποιος θα ανακουφισθεί πρώτος. Με ήχους και βοές θα δουλεύει το καζανάκι ολημερίς και με υπερωρίες. Ώρες κοινής ησυχίας; Ξεχάστε τες! Αμανέδες, γλέντια και μουσική στην διαπασών 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Φαί, ποτό προσευχές στον Αλλάχ και τραγούδι στην υγεία των ηλιθίων που πληρώνουν. Που να φύγουν όλοι αυτοί από την Ελλάδα; Που θα περάσουν καλλίτερα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που τους παραχώρησε ο SIRIZA με τα λεφτά μας;

Μέχρι και στην Μαλακάσα τους εγκατέστησε, στο παλιό στρατόπεδο, δίπλα και μέσα στα δάση της Πάρνηθας, τα βουνά και τους λόγγους, τις ραχούλες και τις πηγούλες. Ε, ρε γλέντια και χαρές που θα κάνουμε το καλοκαίρι όταν θα κάψουν όλη την Πάρνηθα από το Κιούρκα μέχρι τα Δερβενοχώρια, από τον Μαραθώνα μέχρι την Δεκέλεια και το δάσος του Τατοΐου. Μπράβο στον SIRIZA, την κα Δούρου, τον Δήμο Ωρωπού και στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς κατοίκους της Ανατολικής Αττικής που τους δέχτηκαν με χαρά. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής, αφού έχουν ήδη αρχίσει από τώρα οι πυρομανείς από όλα τα μέρη του κόσμου να συνωστίζονται για να κλείσουν δωμάτια ώστε να απολαύσουν το θέαμα της «καιόμενης Ρώμης-Πάρνηθας» που θα τους προσφέρει ο SIRIZA με την βοήθεια των εμπρηστών της Αθήνας και των μουσουλμάνων. ‘Έχουν αρκετή εμπειρία αυτοί!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα