Βρέθηκε η Σινίντ Ο’ Κόνορ

Μία ημέρα μετά από την εξαφάνισή της, Σινίντ Ο’ Κόνορ εντοπίστηκε.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή και οι αρχές εξέφραζαν φόβους ότι μπορεί να έχει αυτοκτονήσει. Ομως, το βράδυ της Δευτέρας το Reuters μετέδωσε ότι η Ο’ Κόνορ βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες η αστυνομία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ.com, η Ο’ Κόνορ βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο την Κυριακή γύρω στις 18:00 στο προάστιο Βιλμέτ και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Κάποιος κάλεσε τις αρχές να αναφέρει ότι δεν επέστρεψε από τη βόλτα.

Οι αρχές την περιέγραψαν ως εξαφανισμένη αυτοκτονική. Η τελευταία φορά που την είχαν είδαν ήταν στο Raleigh με το ποδήλατό της. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει «Ιρλανδία» στην πλάτη.

Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο, είχε προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας, όταν ανήρτησε στο Facebook ένα σημείωμα αυτοκτονίας, λέγοντας ότι έχει πάρει «υπερβολική δόση» ναρκωτικών.

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό» έγραφε στο απελπισμένο σημείωμά της. Η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε και πλέον δέχεται ιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο.

Η ιρλανδή μουσικός που έγινε παγκόσμια γνωστή από το τραγούδι της «Nothing Compare 2U», στη δεκαετία του 1990, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια

Πηγή: TMZ.com

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα