Ενας «γκάνγκστερ» στο Μέγαρο Μαξίμου!

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε χθες ο Νίκος Γκάλης, προκειμένου να τιμηθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να ολοκληρωθεί η ονοματοδοσία του κλειστού του ΟΑΚΑ, που θα πάρει το όνομα του θρυλικού καλαθοσφαιριστή. Ο πρωθυπουργός, βλέποντας τον Γκάλη, θυμήθηκε τα νεανικά του χρόνια και τον ρώτησε: «Πώς το κάνατε και στεκόσασταν στον αέρα; Προσπαθούσαμε όλα τα παιδιά της εποχής να κάνουμε σπασίματα στον αέρα, αλλά δεν βάζαμε καλάθι. Εσείς πώς το κάνατε;». Και ο θρύλος του μπάσκετ του απάντησε: «Το έκανα… Κι εγώ να σας πω δεν ξέρω πώς…»

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα: «Θυμάμαι, μεγαλώσαμε μαζί σας. Κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Αρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση χάρη σε εσάς».

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο Αλέξης Τσίπρας ως προς την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ έκανε λόγο «για ανταπόδοση της μεγάλης χαράς που έχουμε λάβει ως χώρα και ως κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια από έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού». Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας πήρε μια μπάλα με την υπογραφή- αφιέρωση του Νίκου Γκάλη και προσπάθησε να τη στριφογυρίσει στο δάχτυλό του, δείχνοντας να το απολαμβάνει!

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υφυπουργός Αθλητισμού, καθώς και η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Γκάλη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα