Μετρούν μέρες ΕΠΟ, Γκιρτζίκης!

Νέο παραλήρημα και επίθεση στον Κοντονή μετά τη συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού στην «κυριακάτικη δημοκρατία»!

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Οι… τελευταίες ημέρες του Γιώργου Γκιρτζίκη στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ τον οδηγούν σε ακόμα ένα απίστευτο και άνευ προηγουμένου παραλήρημα, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο Σταύρος Κοντονής, στην οποία «άστραψε και βρόντηξε» κατά της ΕΠΟ και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η ομοσπονδία θα αποτελέσει παρελθόν, αν δεν περάσει τον κώδικα δεοντολογίας έως την Παρασκευή!

«Εύχομαι η ΕΠΟ να συνετιστεί. Οι δηλώσεις Κουτσοκούμνη είναι ξεκάθαρες. Αν δεν το κάνει μέχρι την προθεσμία, θα διοριστεί από τη FIFA προσωρινή διοίκηση και ο κύκλος της ανομίας θα κλείσει, είτε έτσι είτε αλλιώς. Διότι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, με έναν τρόπο εντελώς παράνομο και παράλογο, από την Επιτροπή Δεοντολογίας είχαν αποκλειστεί για να ελεγχθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε σοβαρά κακουργήματα» δήλωσε ξεκάθαρα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Η ΕΠΟ, η οποία δεν μπορεί να… αγγίξει τη FIFA, απάντησε με χαρακτηρισμούς για τον Σταύρο Κοντονή. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από πρόσφατη συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μετά την απόπειρά του να αναγορευτεί στο παρελθόν σε «Αρχιδικαστή» και σε «Αρχιδιαιτητή», πλέον έχει βάλει πλώρη για εκπρόσωπος Tύπου Διεθνών Συνομοσπονδιών, για συμβουλάτορας υποψηφίων Προέδρων και για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας. Οφείλουμε, ωστόσο, να ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Η ΕΠΟ δεν πρόκειται να μεταβάλει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της υποκύπτοντας σε απειλές και διαβολές. Η υπεράσπιση της ρήτρας ανεξαρτησίας της τίθεται πάνω από όλους και όλα.
2. H σχέση της με τους εργαζομένους της καθορίζεται με αυστηρότητα από την ίδια και δεν επηρεάζεται από ψευδείς αιτιάσεις που διαρρέονται στα ΜΜΕ και από ατυχείς παραλληλισμούς.
Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Υφυπουργό στους νέους ρόλους, που επιφυλάσσει για τον εαυτό του στο Νομοσχέδιο, το οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει, από τη στιγμή, που όπως δηλώνει η σχέση του με τον αθλητισμό έγινε πλέον βαθιά».
Τέλος στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ θα διεξαχθεί η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τη Δευτέρα 18/7 στις 19.00.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα