Γεννηματά :Δεν θα ψηφίσουμε εκλογικό νόμο «κουρελού»!

«Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε εκλογικό νόμο “κουρελού”» δηλώνει η Φώφη Γεννηματά και ταυτόχρονα επιμένει να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τη Ν.Δ. για το θέμα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την επικείμενη ψήφιση του εκλογικού νόμου, τόνισε ότι το κόμμα της δεν πρόκειται να μπει σε κανενός είδους παζάρι, ξεκαθαρίζοντας την αρνητική στάση της και επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι ανάγει το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου σε παιχνίδι μικροκομματικής τακτικής και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Εστρεψε επίσης τα πυρά της και στη Ν.Δ., λέγοντας ότι αρνείται κάθε συζήτηση για αλλαγές, θεωρώντας κεκτημένο το μπόνους των 50 εδρών.

«Παίζουν το δικομματικό τους παιχνίδι με φόντο τον εκλογικό νόμο κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά και ζήτησε την απόδοση ενός μικρότερου μπόνους στο πρώτο κόμμα, εφόσον η λαϊκή ετυμηγορία τού δώσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό και το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών σε μικρότερες, κάτι που μαζί με το 3% εισόδου στη Βουλή αποτελεί κατά την κυρία Γεννηματά κόκκινη γραμμή. «Εάν ο κ. Τσίπρας πράγματι δεν θέλει εκλογές με το μπόνους των 50 εδρών και ο κ. Μητσοτάκης πράγματι ενδιαφέρεται για τη μη ακυβερνησία, ας συντρέξουν στην πρότασή μας, ιδού η Ρόδος» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα