«Μάγος» Νιλμάρ

Ο Βραζιλιάνος παίκτης πιάνει Λιμάνι για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Εναν Βραζιλιάνο «μάγο» για να λύσει το επιθετικό πρόβλημά του φέρνει στο μεγάλο Λιμάνι ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Νιλμάρ, ο οποίος αποτέλεσε εισήγηση του Πάουλο Μπέντο, που είχε επιχείρησε να τον πάρει και πριν από δύο μήνες στην πρώην ομάδα του, την Κρουζέιρο. Ο 32χρονος φορ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, ανήκει στην Αλ Νασρ (26 συμμ./11 γκολ) έχοντας συμβόλαιο που του απέφερε 3.000.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο έριξε το κασέ του για να επιστρέψει, μέσω των πρωταθλητών Ελλάδας, στην Ευρώπη. Αναμένεται σήμερα στον Πειραιά για τις υπογραφές.

Από το 2012, που άφησε τη Βιγιαρεάλ (85 συμμ./26 γκολ), αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αλ Ραγιάν (35 συμμ./16 γκολ), Αλ Τζαΐς (3 συμμ./2 γκολ) και Ιντερνασιονάλ (15 συμμ./5 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και Λιόν και Κορίνθιανς. Παρότι πολλοί δεν γνωρίζουν σε τι (αγωνιστική) κατάσταση βρίσκεται ο Νιλμάρ, το άκουσμα της είδησης ότι είναι κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά κινείται για την απόκτηση του Μαουρίτσιο, προσφέροντας 700.000 ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του στη Λάτσιο.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, οι «λατσιάλι» αξιώνουν περισσότερα χρήματα, ζητώντας η οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου στόπερ να τοποθετηθεί πάνω από τα 2.000.000 ευρώ.
Από χθες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Πορτογαλία για το αυριανό ματς με την Αρούκα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Σιόβας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα