Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή

Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είχε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην οδό Ευφρονίου στο Παγκράτι.

Οι δύο άνδρες μίλησαν εφ’ όλης της ύλης και το κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ καλό. «Πρόκειται για μία από τις πολλές συζητήσεις που έχουν οι δυο τους», λένε στην Πειραιώς, λίγες ώρες μετά τα καλά λόγια που επιφύλασσε για τον πρώην πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Έχουμε μία πολύ καλή προσωπική σχέση με τους πρώην πρωθυπουργούς. Σέβομαι απόλυτα την άποψή τους. Την καταθέτουν πάντα σε εμένα κατ’ ιδίαν και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι Πρόεδρος και εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες των αποφάσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Το ραντεβού αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται λίγες μέρες πριν από την άνοδο του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ (όπου θα βρίσκεται και ο κ. Καραμανλής) και ενώ δύο θέματα της επικαιρότητας σχετίζονται άμεσα με αυτόν. Η ΕΛΣΤΑΤ και το έλλειμμα του 2009, καθώς και οι τηλεοπτικές άδειες, μέσω των οποίων η Πειραιώς επαναφέρει την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού για τον «βασικό μέτοχο», το ασυμβίβαστο δηλαδή καναλαρχών και εργολάβων δημοσίων έργων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα