«Καθαρίζει» τώρα ο κηδεμών

Το πολιτικό  γραφείο Σημίτη διαψεύδει τη συνάντηση με τον διοικητή της ΤτΕ και λέει ότι ήταν στο Κορακοχώρι!

Ανω κάτω έγινε χθες το σημιτικό στρατόπεδο από τη χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας επισκέφθηκε τον πολιτικό του μέντορα Κώστα Σημίτη στην οικία του, στην οδό Αναγνωστοπούλου, λίγες ώρες μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της εταιρίας Mindwork, της συζύγου του διοικητή Λίνας Νικολοπούλου, στην Κηφισιά.

Ο ίδιος ο κύριος Στουρνάρας τήρησε σιγήν ιχθύος και δεν ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει την πληροφορία, ενώ ο μέντορας του, ο κ. Σημίτης, ανέλαβε να «καθαρίσει» για λογαριασμό του πολιτικού του τέκνου. Ετσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του, αμφισβητείται η πληροφορία της «δημοκρατίας» ως «ψευδής» και προς επίρρωσιν αυτής προστίθεται, χάριν πειστικότητας, ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν όλη την εβδομάδα στην εξοχική κατοικία του στο Κορακοχώρι Ηλείας, άρα η συνάντηση εξ αντικειμένου δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί (λες και ακόμη κι αν ίσχυε αυτό, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός σε μία ώρα στην Αθήνα για να συναντήσει τον διοικητή, λόγω των έκτακτων εξελίξεων).

Αυτόπτης μάρτυς

Ωστόσο η «δημοκρατία» επιμένει: Η πληροφορία είναι ακριβής, καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυς, αξιόπιστη πηγή που είδε τον κύριο Στουρνάρα να περνά την είσοδο της οικίας Σημίτη στην οδό Αναγνωστοπούλου περί την εβδόμη βραδινή την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με την πηγή μας, ενώ είχε αρχίσει να σουρουπώνει, ένα μαύρο Καγιέν παρκάρισε έξω από την οικία Σημίτη και από την αριστερή πόρτα βγήκε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος. Ηταν η μέρα που η Οικονομική Αστυνομία επισκέφθηκε τα γραφεία της κυρίας Νικολοπούλου και κατέσχεσε στοιχεία από τον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή της. Η αποκάλυψη της συνάντησης έλαβε νέες διαστάσεις, καθώς, όπως προκύπτει από τη χρονική σειρά των γεγονότων, ακολούθησε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Στουρνάρα και προηγήθηκε της συνάντησης που είχε ο διοικητής με τον πρωθυπουργό το περασμένο Σάββατο.

Ο Στουρνάρας όμως δεν αρνείται το τετ α τετ

Κατανοώ απολύτως τον λόγο που αναγκάζει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να διαψεύσει την πληροφορία ότι τον επισκέφθηκε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος στο σπίτι του στην οδό Αναγνωστοπούλου (στο Κολωνάκι) αμέσως μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας και εισαγγελέων στη διαφημιστική εταιρία της συζύγου του για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η έγκυρη πηγή μας όμως είδε με τα μάτια της τον κ. Στουρνάρα να περνά την είσοδο της οικίας του πρώην πρωθυπουργού. Αν υπάρχει άλλωστε κάποιος που έπρεπε να διαψεύσει τη συνάντηση, εφόσον δεν είχε πραγματοποιηθεί, αυτός είναι ο κ. Στουρνάρας. Και δεν τη διέψευσε…

Μανώλης Κοττάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα