«Μπρούσκο» με νέες ιστορίες

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Τι μπορεί να κάνει ο Παύλος Γιαννακάκης (Νίκος Βερλέκης), όταν τα παιδιά του Σήφης (Αποστόλης Τότσικας) και Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου) είναι ενάντια στη μοναδική αγάπη της ζωής του, τη Χρυσάνθη (Κοραλία Καράντη); Θα βρεθεί απέναντί τους, όταν κέρδισε με τόσο κόπο την εμπιστοσύνη τους, την οποία μεθοδικά και για χρόνια δηλητηρίαζε ο θείος τους Διαμαντής (Γιώργος Ζένιος) από μίσος και συμφέρον;

Με συγκλονιστικές εξελίξεις θα μπει ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Μπρούσκο» για τον Νίκο Βερλέκη τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Δίλημμα

Η πένα της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου θα βάλει τον μαχητικό Κρητικό σε μεγάλο δίλημμα, καθώς θα πρέπει να υποστηρίξει τον έρωτά του για τη Χρυσάνθη, όσο κι αν τα δυο παιδιά του δεν θέλουν να τον δουν παντρεμένο στο πλάι της. Οι συγκρούσεις θα είναι ισχυρές για τον άνδρα που θέλει επιτέλους μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική του ζωή και ευτυχία. «Οταν ένας σεναριογράφος σού δίνει έναν ρόλο, είσαι υποχρεωμένος να φορέσεις το κοστούμι του στα μέτρα σου. Πάντα ήμουν στρατιώτης στην επιθυμία του σκηνοθέτη. Αρχίσαμε πριν από μία εβδομάδα τα γυρίσματα από το λιμάνι των Χανίων, όπου βρέθηκα μαζί με έναν ηθοποιό που εκτιμώ πολύ για τη συνέπεια και το ήθος του, τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Είναι πολύ όμορφο, η μοίρα μάς έφερε και πάλι μαζί σε γυρίσματα στην Κρήτη. Είχαμε να συνεργαστούμε εδώ και εννέα χρόνια, από το επιτυχημένο σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη “Της αγάπης μαχαιριά”, τότε που ως Δρακολευτέρης τον κυνηγούσα» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο αξιόλογος ηθοποιός και συνεχίζει: «Το “Μπρούσκο” το αγαπάω γιατί με παιδεύει. Σκέφτομαι όσα ζει ο ήρωας και με εξελίσσουν κι εμένα ως άνθρωπο. Γι’ αυτό η συγκεκριμένη σειρά έχει πουληθεί σε 50 χώρες στον κόσμο. Γιατί ό,τι είναι τοπικό είναι και παγκόσμιο. Τι θέλω να πω; Οτι αυτά που προβληματίζουν έναν σκληρό Κρητικό μπορεί να παιδεύουν και έναν θερμόαιμο Ισπανό ή έναν παραδοσιακό Τούρκο. Ο έρωτας ή η διατήρηση της οικογένειας, η ηρεμία των παιδιών, δηλαδή, είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Αυτό που κάναμε στο “Μπρούσκο”, με πρωτεργάτες τον Κούλλη Νικολάου, τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου, να εξαγάγουμε την ελληνική τηλεόραση, είναι σημαντικό γιατί τονώνει την εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία αλλά και τον τουρισμό».

«Λάθος της κυβέρνησης να κλείσει τα ιδιωτικά κανάλια»

Ο Νίκος Βερλέκης δεν μας κρύβει ότι ανησύχησε πολύ την περίοδο της δημοπρασίας των αδειών, όταν ο ΑΝΤ1 πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί ανοιχτός. «Θεωρώ ότι θα είναι μεγάλο λάθος της κυβέρνησης να κλείσει τα ιδιωτικά κανάλια και να ελέγξει την ελεύθερη αγορά. Πρέπει να το διορθώσει άμεσα. Ας έβαζε κάθε σταθμό να πληρώσει ένα αντίτιμο για την άδεια που κατέχει κι από εκεί και πέρα ας λειτουργούσαν έτσι όλα.

Οσα δεν μπορούσαν να αντέξουν στον ανταγωνισμό θα έκλειναν μόνα τους. Η κυβέρνηση ολισθαίνει στα λάθη της προηγούμενης που έβαλε μαύρο στην ΕΡΤ» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός και συμπληρώνει: «Αυτά τα λεφτά που θα δώσουν οι τέσσερις υπερθεματιστές για την άδεια για να τα βγάλουν ως κέρδος θα περάσουν χρόνια. Ομως άλλο είναι να θέλει η κυβέρνηση να λειτουργούν οι σταθμοί με νόμιμες άδειες και άλλο να δίνει μόνο τέσσερις, με μοναδικό κριτήριο τα περισσότερα χρήματα χωρίς να βάζει και κάποιο επιπλέον.

Δηλαδή, αν είχε κάποιος τύπος σαν τον Πάμπλο Εσκομπάρ τα χρήματα, θα του έδινε η κυβέρνηση την πρώτη άδεια απλά γιατί έχει τα δισεκατομμύρια; Δηλαδή το πρόγραμμα που εκπέμπουν, η παλαιότητά τους, οι επενδύσεις τους δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο; Ο ΑΝΤ1 κράτησε γερά το καράβι, αλλά το τίμημα των 75.000.000 ευρώ μου φαίνεται παράλογο και επιπόλαιο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα