Aliens

Οι Δαίμονες της Αποκάλυψης και τα Ζοφερά νέφη του Κακού ζώνουν από παντού την χώρα.

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980 οι ξένοι υπήκοοι που διέμεναν προσωρινά στην Βρετανία, έφεραν ταυτότητα πρασίνου χρώματος με την οποία χαρακτηρίζονταν ως «Aliens». Στην Αγγλική γλώσσα η λέξη Alien έχει μία εντελώς διαφορετική εννοιολογική σημασία από την λέξη «Foreign». Ενώ η δεύτερη αναφέρεται απλά στους ξένους υπηκόους που διαμένουν προσωρινά στην χώρα, η πρώτη χαρακτηρίζει αυτούς που όχι μόνον είναι διαφορετικοί από το «όλον», αλλά κυρίως αυτούς που έρχονται από κάποιον αλλόκοτο, σκοτεινό και μάλλον εφιαλτικό κόσμο. Η λέξη περιγράφει ακριβώς την σατανική μορφή του εξωγήινου που απεικονίζεται στην τρομακτική κινηματογραφική ταινία του σκηνοθέτη Ridley Scott με τον ομώνυμο τίτλο, ο οποίος ήταν τόσο πετυχημένος ως προς την ταύτιση της μορφής με την λέξη, ώστε η ταινία διατήρησε το Αγγλικό της όνομα, χωρίς μετάφραση παντού όπου προβλήθηκε.

Δεν θα μπορούσε επίσης κανείς να χαρακτηρίσει τόσο επιτυχώς με καμία άλλη λέξη, πλην της λέξεως «Alien», τα πολιτικά κόμματα διαχείρισης εξουσίας της χώρας επειδή αυτά έχουν μεταλλαχθεί στις τελειότερες πολιτικές φονικές μηχανές και εξανδραποδισμού πληθυσμού.

Επί παραδείγματι, την ίδια μέρα που ο Πρόεδρος της Τουρκίας αμφισβητούσε την Συνθήκη της Λωζάνης, απειλώντας με επιστροφή την Ελλάδα στα σύνορα που είχε πριν τους Βαλκανικούς πολέμους, ο αρχηγός της ND σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Ίδρυμα Konrad Adenauer στο Ινστιτούτο Goethe, σε ομιλία του με θέμα «Θρησκευτικός ριζοσπαστισμός: Μια πρόκληση για την Ευρώπη» δήλωνε: «Στην Ελλάδα έχουμε ένα θετικό παράδειγμα στη Θράκη, ως ενός χώρου πολιτικής και θρησκευτικής συνύπαρξης. Ένα θετικό παράδειγμα, το οποίο πρέπει να το τονίζουμε και πρέπει να το υποστηρίζουμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εκεί. Και πρέπει να κατοχυρώσουμε και να επενδύσουμε και να χτίσουμε πάνω στις αρχές της ισονομίας και της ισοπολιτείας, που μπήκαν πριν από περίπου 25 χρόνια».

Δηλαδή, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας προσπαθούσε να θεμελιώσει γεωγραφικά, ιστορικά και πολιτισμικά τα επιχειρήματα της ανάγκης ανακατάληψης των νήσων και της Θράκης από την Τουρκία, με κύριο όπλο το επιχείρημα της ύπαρξης κάποιων τζαμιών στα νησιά, ο πρόεδρος της ND προσπαθούσε εναγωνίως να πείσει το εκλογικό του κοινό για την ανάγκη ανέγερσης και άλλων μιναρέδων στην χώρα.

Προηγουμένως, όλοι αυτοί οι υπέροχοι πολιτικοί Aliens εφαρμόζοντας τις αρχές της κοινωνικής μηχανικής, είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν τα συνεκτικά στοιχεία που συγκροτούσαν μέχρι σήμερα την Ελληνική κοινωνία, να την απογυμνώσουν από τα ηθικά, πνευματικά, ιστορικά και πολιτιστικά της στοιχεία, ώστε να επιτύχουν αδιαμαρτύρητα την μεγαλύτερη ληστεία ιδιωτικών και δημοσίων περιουσιών που έγινε ποτέ στον κόσμο, να επαναφέρουν την φρίκη του εργασιακού μεσαίωνα, να εμπεδώσουν τον φόβο και την ανασφάλεια στους πολίτες και να μετατρέψουν την χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοτάξια ανεργίας στην Ευρώπη.

Σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι νέοι φεύγουν πανικόβλητοι και απεγνωσμένοι στο εξωτερικό για να γλυτώσουν από τους πολιτικούς Alien. Σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται, όχι μόνον γιατί οι πολιτικοί Aliens καταστρέφουν τις επιχειρήσεις με την ληστρική υπερφορολόγηση, αλλά και επειδή μετάλλαξαν την μισθωτή εργασία σε «απασχολήσιμη» εργασία με μπλοκάκι, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε πάμπλουτους ολιγάρχες να απολύουν απεγνωσμένους ανθρώπους χωρίς αποζημίωση, οπλίζοντάς τους με το αισχρό επιχείρημα της «αυτοαπασχόλησης», έστω και αν έκοβαν αποδείξεις σε έναν και μόνο εργοδότη επί είκοσι ή τριάντα χρόνια.

Σήμερα, έμμισθες ΜΚΟ από στρατιές πεινασμένων πολιτικών Aliens μετατρέπουν την χώρα σε χώρο, ισχυριζόμενοι ότι «δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», υπεραμυνόμενοι έτσι των επιχειρημάτων της επικείμενης Τουρκικής εισβολής, ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν από τις τσέπες των αυτοχθόνων εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων δύο δισεκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο, με σκοπό να εδραιώσουν την εισβολή του «μιναρέ», επικαλούμενοι «ανθρωπισμό», που βεβαίως κανένας πολιτικός Alien, λόγω διαφορετικού πολιτικού DNA, δεν έχει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα