Σκηνές άγριας Δύσης (με κρεμασμένο Πολωνό!) στην Αθήνα

Σκηνές Αγριας Δύσης με πρωταγωνιστές δύο άστεγους αλλοδαπούς, που φέρεται ότι απαγχόνισαν (!) έναν φίλο τους (επίσης άστεγο), κρεμώντας τον από ένα δέντρο, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, εκτυλίχτηκαν στην καρδιά της Αθήνας.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Κλαυθμώνος, απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο φυλάσσεται νυχθημερόν. Ολα άρχισαν όταν μια κάτοικος της περιοχής είδε από το παράθυρο του διαμερίσματός της τους δύο από αυτούς να κρεμούν τον τρίτο σε ένα δέντρο και τηλεφώνησε αναστατωμένη στο κέντρο της Αμεσης Δράσης.

Αμέσως έφθασε στο σημείο ένα περιπολικό και το πλήρωμα αντίκρισε με φρίκη έναν άνθρωπο να αιωρείται κρεμασμένος από μια θηλιά! Κάτω από το δέντρο κάθονταν χωρίς να δίνουν σημασία άλλα δύο άτομα, εμφανώς μεθυσμένα σε σημείο… αναισθησίας! Οπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας, πολωνικής καταγωγής, ήταν νεκρός.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συνεφέρουν τους δύο μεθυσμένους, έναν 32χρονο Πολωνό και έναν 52χρονο Ουκρανό, για να τους εξηγήσουν τι είχε συμβεί. Οι απαντήσεις που πήραν ήταν απίστευτες, καθώς υποστήριζαν πως εκείνοι προσπαθούσαν να ξεκρεμάσουν τον φίλο τους, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κρεμάστηκε προσπαθώντας να καταλάβει τι αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν έχει περασμένη τη θηλιά στον λαιμό του!

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ο ένας… ξάπλωσε σε έναν καναπέ και κοιμήθηκε ως το πρωί, όταν συνήλθε από το μεθύσι! Ωστόσο, η αυτόπτης μάρτυρας που φέρεται ότι είδε όλη τη σκηνή δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, καθώς καταθέτει πως είδε τους δύο να σπρώχνουν με τη βία τον τρίτο προς το δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος!

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα