Εκοψαν την αναπηρική (330 ευρώ) της Ασπασίας

Δεν θα τη λαμβάνει επειδή η μητέρα της πήρε σύνταξη χηρείας και έπεσε θύμα του «κόφτη» του Κατρούγκαλου

Θύμα της κρατικής αναλγησίας και των απάνθρωπων ρυθμίσεων του νόμου Κατρούγκαλου για τις συντάξεις έπεσε η 20χρονη Ασπασία Μπόγρη, η κοπέλα με το αγγελικό πρόσωπο, που εξακολουθεί να παλεύει για να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει να επικοινωνεί μετά τις δύο σφαίρες που είχε δεχθεί στο κεφάλι τον Αύγουστο του 2013 από το όπλο που κρατούσε ο πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Η τραγική κοπέλα δίνει μάχη στο ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα, προσπαθώντας να «ξεκολλήσει» τα γρανάζια του μυαλού της και η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει μικρή βελτίωση. Εκεί ενημερώθηκε η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου για την απόφαση των αρμοδίων να κόψουν την ύψους μόλις 330 ευρώ σύνταξη της κόρης της!

«Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο! Εκοψαν την αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας… Τους ενοχλεί η ύπαρξή της… Θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα, αλλά αυτό δεν θα περάσει!!!!!!!!!!!!!!» έγραψε οργισμένη στο προσωπικό της προφίλ στο facebook και πρόσθεσε: « Η Ασπασία έχει περάσει 31 μήνες στο κέντρο αποκατάστασης. Μιλάμε για ένα τεράστιο κόστος μηνιαίως, συν τα αναλώσιμα. Μιλάμε περίπου για 3.000 ευρώ τον μήνα με πολλή πολλή πίεση»!
Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, η Σπυριδούλα Φατούρου αποφάσισε να πάρει σύνταξη χηρείας ώστε να μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Ομως, δεν υπολόγισε το ανάλγητο πρόσωπο του κράτους, που αυτομάτως έκοψε τη σύνταξη της Ασπασίας, όπως έχει κάνει, εξάλλου, σε δεκάδες άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

«Θα φτάσω στα άκρα. Με αναγκάζουν να βουτήξω το παιδί μου και να φουντάρω. Δεν μπορούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αν για αυτούς είναι για πέταμα στον Καιάδα, εμείς τα θέλουμε. Οι άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση δεν είναι για πέταμα. Πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες και όχι να μας κατακρεουργεί…» δήλωσε οργισμένη η Σπυριδούλα Φατούρου.

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα