FRexit ή GRexit

Τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν που τα ταΐζει. Otto von Bismarck
Μετά τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα και στην αρχή της νέας χιλιετίας, το όνειρο των πράσινων και γαλάζιων πασόκων, όσων τουλάχιστον εσέβοντο τους εαυτούς των και την ιδεολογία του κόμματός των, ήταν η απόκτηση μίας επιπλέον εξοχικής κατοικίας στην νότιο Γαλλία, εκτός των loft που διέθεταν στο Παρίσι, το Λονδίνο ή τις Βρυξέλλες για τις «σπουδές των παιδιών» ή για «χαλάρωση» τα Σαββατοκύριακα.

Τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια της Ολυμπιακής, που γενναιόδωρα διέθετε στις στρατιές των κομματικών κηφήνων, τους πολιτικούς, τους φίλους και τις φιλενάδες, θα διευκόλυναν τις ντόλτσε βίτα και θα έκαναν τα χλιδάτα γαλαζοπράσινα όνειρα πραγματικότητα.

Εκεί, στα πασοκικά κοσμικά στέκια, το νέο της απόκτησης εξοχικής κατοικίας στην Provance, από δημοσιογράφους επί παραδείγματι, που «υπερασπίζοντο» στα ΜΜΕ τα συμφέροντα της «φτωχολογιάς και του λαού», ή από την αυτόχθονη τάξη των νεοπλούτων που ανδρώθηκε επί PASOK, ήταν αρκετά για να προκαλέσει ένα μεταναστευτικό τσουνάμι από την Εκάλη στην Cote d’azur. Στην ζωή όμως η ευτυχία είναι πάντα εφήμερη, ακόμη και για τους αιώνιους γαλαζοπράσινους αυθέντες.

Σήμερα, οι εγχώριες γαλάζιες και πράσινες «Γαλλικές» φυλές μπορούν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι, ότι η κοινωνική κατάσταση και η σύνθεση του πληθυσμού στην Γαλλία έχει αλλάξει. Πρώτα διαπίστωσαν ότι άρχισε να εμφανίζεται, όχι μόνο στις φτωχές περιοχές, αλλά και στα κοσμικά στέκια η μαντίλα και η μπούρκα. Μετά, τα μικρά συνοικιακά κρεοπωλεία έγιναν halal, κατόπιν τα μικρά καφέ σταμάτησαν να πουλούν αλκοολούχα ποτά, ενώ το διάσημο γαλλικό Jambon beurre εξαφανίσθηκε εντελώς από τα μπιστρό της Roubaix, τα οποία με την σειρά τους μετετράπησαν σε halal.

Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Γαλλία έχουν εισβάλει περίπου 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, την Βόρεια και την υποσαχάρια Αφρική, οι οποίοι έχουν αλλάξει εντελώς την πληθυσμιακή σύνθεση, τον πολιτισμό, τις καθημερινές συνήθειες και την φυσιογνωμία της Γαλλίας, όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά και στην ενδοχώρα. Κανείς δεν γνωρίζει σήμερα ακριβώς τον αριθμό των μουσουλμάνων πολιτών στην Γαλλία, αν και πολλοί αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο αριθμός τους σήμερα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια, επειδή στα πλαίσια της «πολιτικής ορθότητας», δεν αναγράφεται στις ταυτότητες των πολιτών η εθνική προέλευση και το θρήσκευμα, καθώς επίσης απαγορεύεται να κρατούνται αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της εβδομαδιαίας εφημερίδας Le Journal du Dimanche, το 88% των ερωτηθέντων Γάλλων επιθυμεί διακαώς την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (FRexit) [1], ενώ η φράση «δώστε την πατρίδα μας πίσω» είναι το κυρίαρχο πολιτικό σύνθημα μεταξύ της πλειοψηφίας του πληθυσμού στην Γαλλία. Επίσης, πρόσφατα η επιστημονικά ορθή και έγκυρη δημοσκόπηση του Αμερικάνικου Pew Research Institute στην Γαλλία, απεκάλυψε ότι το 61% του πληθυσμού διάκειται αρνητικά απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση [2].

Μετά το BRexit και την πολιτική νομιμοποίηση του ισλαμικού εποικισμού στην Γαλλία, οι πολίτες των κρατών της Ευρώπης αντιλαμβάνονται πλέον ότι το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την προσπάθεια μιας μειοψηφίας γιάπηδων, πολιτικών και γραφειοκρατών να καταλάβουν την εξουσία και να αναβιώσουν το Γερμανικό ναζιστικό όνειρο, με τις ευλογίες των Γερμανικών ελίτ και του παρασιτικού τραπεζικού συστήματος, ώστε να διοχετεύεται στην Γερμανία το σύνολο του Ευρωπαϊκού πλούτου.

Πλην των ανωτέρω ευνοουμένων ολιγάριθμων πληθυσμιακών ομάδων και των Γερμανών, οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν αρχίσει να αισθάνονται την οικονομική δυσπραγία, την ανεργία, την μεταφορά των θέσεων εργασίας στην Κίνα, την φτωχοποίηση, την αφαίρεση του ιδιωτικού πλούτου, την πολιτισμική εξαθλίωση, την κατάργηση των εθνικών και συλλογικών ταυτοτήτων, καθώς και την επιβαλλόμενη εισβολή του ισλάμ στην ζωή τους, η παρουσία του οποίου έχει επιφέρει δραματική αλλαγή στην ζωή κυρίως των πτωχών, των ηλικιωμένων και των συνταξιούχων, οι οποίοι ζώντας στις ίδιες περιοχές και στα ίδια κτήρια με τους μουσουλμάνους, βιώνουν καθημερινά το λυκόφως του Γαλλικού πολιτισμού από την προκλητικά επιβαλλόμενη κουλτούρα των πιστών του προφήτη, με τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Αν και σε όλη την Ευρώπη πλανάται σήμερα η αβεβαιότητα ως προς την απάντηση στο ερώτημα «ποιός θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από το μαντρί», ένα είναι σίγουρο: Οι καλοαμοιβόμενες εγχώριες φυλές των γαλαζοπράσινων πασόκων και συριζαίων, που παρέδωσαν την πατρίδα μας στα ξένα αρπακτικά, θα κλείσουν τελευταίοι την πόρτα του Ευρωπαϊκού φρενοκομείου. Το ερώτημα όμως που θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σύντομα είναι αν θα μπορέσουν να χαρούν τα πλούτη τους στο Οργουελικό τοπίο που επέβαλαν. Οι ξένοι μαμωνάδες στους οποίους πούλησαν και την ψυχή και την πατρίδα τους για λίγα μόνο αργύρια τους έχουν γραμμένους καλά στα κατάστιχα τους και σύντομα θα αρχίσουν να τους ζητούν τα δανικά πίσω με τοκογλυφικό τόκο.

[1] http://www.lejdd.fr/International/UE/Souhaiteriez-vous-que-la-France-sorte-de-l-Union-europeenne-792231

[2] http://wallstreetonparade.com/2016/06/is-frexit-next-why-do-so-many-europeans-dislike-the-eu/

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα