Η ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας της 26ης Οκτωβρίου 2016 περί της αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας με την οποία χορηγήθηκαν οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες για κανάλια πανελληνίου εμβέλειας από την πρώτη φορά αριστερά διακυβέρνηση της χώρας, και παρά την μάλλον ισχνή πλειοψηφία με την οποία επετεύχθη, κατέδειξε – προς μεγάλη μου έκπληξη οφείλω να ομολογήσω – ότι η αστική δημοκρατία στην Ελλάδα δεν εκπροσωπείται μόνον από τους συνήθεις ψοφοδεείς αστούς και τους οσφυοκάμπτες ιδιοτελείς γλυφίτζουρες τους έτοιμους να παράσχουν γην και ύδωρ στους νεοκομμουνιστές του σύριζα, αλλά και από θεσμικούς μαχητικούς πυρήνες αποφασισμένους να ακυρώσουν την επιχειρούμενη καθολική διάβρωση των πυλώνων του ελληνικού έθνους από τους υποχθόνιους παρασιτικούς αρουραίους των πολιτικών υπονόμων, τους ντοπαρισμένους από τις αναθυμιάσεις του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που προτίθενται να μην υποκύψουν αμαχητί στην αριστερή λαίλαπα που ενέσκυψε στη χώρα μας υπό μορφή κρατικής ισχύος και παρακρατικής απειλής, γεγονός που στο βάθος του ορίζοντα εγκυμονεί κινδύνους μιας σοβαρότερης αντιπαράθεσης, αν στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι αρχίσουν να μετέχουν και οι βαριοπούλες, τα ρόπαλα και τα μαχαίρια των αφροασιανών επισκεπτών μας (που έχουν ήδη βγει στου καταυλισμούς τους). Αν μάλιστα βάλει κανείς στο κάδρο και τους νεομογγόλους του Ερντογάν, αντιλαμβάνεται ότι ένας καινούργιος αγώνας υπέρ βωμών και εστιών μπορεί όντως να βρίσκεται προ των πυλών. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι είδους σκύλοι θα αποδειχθούν οι συριζαίοι. Σκύλοι που απλά γαυγίζουν καθώς το καραβάνι προχωρεί και μόλις φάνε κάποιες πετριές θα φύγουν με την ουρά στα σκέλια ή σκύλοι που δαγκώνουν έχοντας προσβληθεί από τον διηθητό ιό της λύσσας (της εξουσίας).

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα