Γλέντια στο… δημοψήφισμα!

O ΑΝΤ1 φιλοξενεί τη νέα κωμική σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα»

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Α ρραβώνες στα Μεσόγεια θα κάνουν σήμερα και αύριο η Μαρία Καβογιάννη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Ιωάννα Μαυρέα και ο Θοδωρής Κατσαφάδος, και μάλιστα υπό τους ήχους ορχήστρας, της οποίας ηγείται η λαϊκή τραγουδίστρια Τίνα Τράκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοβερός σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου θα βάλει τους δημοφιλείς ηθοποιούς του να υποδυθούν τους συμπεθέρους Μάγδα και Αντώνη Ρεντούμη, και Μαρίτσα και Σταύρο Καψαμπέλη, που αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τον Πέτρο (Βαγγέλης Πιτσιλός) και τη Νεφέλη (Ντάνη Γιαννακοπούλου).

Σεναριακά η ιστορία της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» εκτυλίσσεται από τις 28 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου του 2015, οπότε έγινε το ιστορικό δημοψήφισμα στη χώρα μας. Τα παιδιά, λοιπόν, αρραβωνιάζονται εν μέσω συγκλονιστικών πολιτικοοικονομικών εξελίξεων, με αποτέλεσμα να γίνει το… έλα να δεις. Κουμπαριές, συμπέθεροι, συγγενείς και φίλοι μετά το γλέντι του αρραβώνα έχουν χωριστεί ανάμεσα στο «ναι» και στο «όχι», και οι επιδερμικές σχέσεις τους διαταράσσονται.

Το δημοψήφισμα θα είναι η αφορμή για να φτάσουν στα άκρα. Πλέον τις δύο οικογένειες χωρίζει άβυσσος. Μόνο οι δύο συμπεθέρες συγκλίνουν σε ένα πράγμα, στο ότι δεν χωνεύει καθόλου η μία την άλλη και διαφωνούν σε όλα. Παράλληλα, το σίριαλ παρακολουθεί μέρα με τη μέρα τους Ελληνες από το δημοψήφισμα έως τα capital controls, με τις ουρές στις τράπεζες για τις περιορισμένες αναλήψεις.

Για τη σκηνοθέτιδα Αμαλία Γιαννίκου ο καιρός έχει σταθεί σύμμαχος εδώ και έναν μήνα που έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, καθώς θα πρέπει τα πλάνα να αποτυπώνουν καλοκαιρία. Το σίριαλ, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, θα βγει στον αέρα στις 21 Νοεμβρίου στη βραδινή ζώνη.

Στη σουρεαλιστική -αν και το φόντο των εξελίξεων είναι τρομερά επίκαιρο- ιστορία του Λευτέρη Παπαπέτρου πρωταγωνιστούν και οι Ζέτα Μακρυπούλια και Αλέξανδρος Λογοθέτης. Η Ζέτα θα ενσαρκώσει τη Σοφία, μια κοπέλα που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας – από το ότι υπάρχει εγγονός του Χίτλερ και ζει ανάμεσά μας έως το ότι δίπλα μας περπατούν εξωγήινοι. Η μυστηριώδης γυναίκα, με το που οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά, βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μέσα σε με θυρίδα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που θα υποδυθεί τον άνδρα της Σοφίας, τον Γιώργο, δεν ξέρει τίποτε για τη θυρίδα. Μάλιστα, είναι αστυνομικός και όλες αυτές οι φασαρίες στους καφενέδες με το δημοψήφισμα τον έχουν κάνει να τρέχει και να μη φτάνει με τις αυξημένες περιπολίες, ενώ εκείνος θέλει μόνο να φροντίζει τον γιο του.

Μέσα σε όλα αυτά τα ευτράπελα πλην δραματικά γεγονότα η κάμερα παρακολουθεί τους ήρωες κολλημένους στα τηλεοπτικά κανάλια να βλέπουν τις δηλώσεις Ελλήνων και ξένων πολιτικών. Στην όλη ιστορία των περίεργων ηρώων μπλέκεται και ένας Κινέζος, τον οποίο «ζωντανεύει» ο Παντελής Καναράκης και εντελώς τυχαία βρίσκεται έξω από μια τράπεζα.

Θεατρικό άρωμα στη μικρή οθόνη

Πρόθεση του σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου ήταν να πάρουν μέρος στην καινούργια κωμική σειρά του νέοι ηθοποιοί αλλά και καλλιτέχνες που εδώ και χρόνια προτιμούν να υπηρετούν με συνέπεια το θέατρο. Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μαυρέα -που θα υποδυθεί τη γλυκιά συμπεθέρα- είναι ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και παίρνει πρώτη φορά μέρος σε τηλεοπτική σειρά, όπως πρωτοεμφανιζόμενος στη μικρή οθόνη είναι και ο Βαγγέλης Πιτσιλός.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα