ΤΡΑΜΠ

Με αφορμή τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας των Ταξιαρχών Σεραφείμ, Μιχαήλ και Γαβριήλ, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο ανερμάτιστος τρόπος με τον οποίο το σινάφι των απανταχού του «ντουνιά» δημοσιολογούντων παπαγάλων διαστρεβλώνουν τα συμβαίνοντα στον πλανήτη αναμειγνύοντας τις φαντασιώσεις τους με την σκληρή πραγματικότητα. Η διανοητική καχεξία τους και η νοητική τους ρηχότητα να προσλάβουν το μέγεθος και τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού σε πλανητική κλίμακα, τους έκανε να μην αντιλαμβάνονται την ασφυκτικά δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται ο καθημερινός λευκός άνθρωπος από απόψεως εύρεσης εργασίας αλλά και έλλειψης προσωπικής ασφάλειας λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας της συμπορευόμενης με την μαζική εισροή αλλόφυλων, αλλόθρησκων και αλλόδοξων στοιχείων στις χώρες με δυτικό πολιτισμικό υπόβαθρο.

Αυτό διότι, οι ανά τον κόσμο «ενημερωτές» μας, επαναπαυόμενοι στο μυθικό ψεύτικο περιβάλλον των τηλεοπτικών στούντιο της πλασματικής πραγματικότητας (νεοελληνιστί virtual reality) και στο περιτυλιγμένο με φανταχτερά ιλουστρασιόν σοκολατόχαρτα «χαρτοβασίλειο» του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, μέρος των οποίων χρηματοδοτείται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όχι από αυθεντικούς εκδότες αλλά από «περιπλανώμενους επιχειρηματίες» που λυμαίνονται τον συνάνθρωπο με τα γαμψά τους ράμφη, έχουν την πολυτέλεια να ενδύονται τον υποκριτικό μανδύα του πανανθρώπινου ανθρωπισμού, γλύφοντας άκριτα τον κάθε λαθρομετανάστη και αγνοώντας ή και χλευάζοντας τα προβλήματα του κάθε νομοταγούς (ακόμη) εργαζόμενου «βλάκα» των χωρών τους.

Μέσα στο γενικό κλίμα μεθοδευμένης χειραγώγησης και ποδηγέτησης των «μαζών» από τον παγκοσμιοποιημένο «μπερντέ» του οικουμενικού Θεάτρου Σκιών (από ποιούς σορους από «πλανηταλήτες» καραγκιοζοπαίκτες άραγε, και γιατί, και έναντι ποίου τιμήματος;), δεν θα μπορούσε φυσικά να μην πλειοδοτήσει και η ούτως ή αλλιώς αμετροεπής ελλαδική μιντιακή συνιστώσα με τους χολερικούς και δυσκοίλιους ξερόλες και τις φτιασιδωμένες και αναπαλαιωμένες καρακατσούλες του. Όπως και στο παρελθόν, όταν το 1904 ο τύπος της πτωχευμένης Ελλάδας, αντί να ασχολείται με τα χάλια μας, παρείχε πρωτοσέλιδες υποδείξεις στον ρώσο στρατάρχη στο πώς να αναπτύξει τα στρατεύματά του στο μέτωπο της Μαντζουρίας ενάντια στους ιάπωνες, έτσι και στο παρόν της σημερινής πτωχευμένης Ελλάδας του 2016, οι μιντιάρχες και μιντιαζόμενοι έριξαν εκ νέου το σύνθημα «Δεξιότερα Κουροπάτκιν», καυτηριάζοντας το «φασίζον» και «ρατσιστικό» προφίλ του Τραμπ σε αντιδιαστολή με την ανθρωπιστική φυσιογνωμίας της κυρίας Χίλαρυ (Ιλαράς;) Κλίντον αλλά και την πνευματική ανωτερότητα των τόσων και τόσων ακαδημαϊκών ινστιτούτων και φιλοπτώχων αδελφοτήτων του αμερικανικού κατεστημένου (όρα π.χ. ινστιτούτο Λεβί, ίδρυμα Σορός και τα λοιπά τοιούτα) έναντι του αντισυστημικού και άξεστου Τραμπ.

Μόνο που ο τελευταίος το πήγε όντως δεξιότερα το «πράγμα», με αποτέλεσμα ο αμερικανός – mutatis mutandis (τηρουμένων των αναλογιών) – Γιώργος Καρατζαφέρης να επιβεί εκλογικά επί της αμερικανίδας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, καθ ην στιγμήν ο απερχόμενος εκ της «Λευκής Καλύβης» (καλά ντε «Λευκό Οίκο», μην κάνετε έτσι) Μπάρμπα Θωμάς σχεδιάζει μια μικρή στάση στην Αθήνα κθ’ όδόν προς την «ανθρωπομάνα» Κένυα της Αφρικής, γενέτειρα του homo sapiens (και όχι μόνον). Υγιαίνετε!!!

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα